USB-C to DisplayPort kablosu çalışıyordu fakat artık çalışmıyor

Daha fazla  
Dell G2524h modelli monitörü aldım ve laptopum vasıtasıyla çalıştırdım. DisplayPort to USB-C kablosu içerisinden çıktı ve bir gün önce çıkartıp 1 gün sonra tekrar taktığımda görüntü gelmemeye başladı. Nedeni ne olabilir? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Kablodan sorun oluşmuş olabilir, port ucu sorunlu olabilir (monitor / laptop) ve kabloyu tam takmamış olabilirsin.

Laptop'un USB-C girişinde sorun yok. Denedim başka cihazlar çalıştırıyor. Monitörün iki DP girişi de çalıştırmıyor. DP to DP deneyemedim maalesef şu an masaüstü pc mevcut değil.
Acaba nvidia ayarlarıyla alakalı bir durum mu var diyorum.

sürücüleri güncellemeyi dene belki ondandır

566.36 sürüm ekran kartım güncel.
istersen garantiye götür laptopu / monitör ü veya youtube den yada chatgpt den aratıp çözmeye çalışabilirsin bence chatgpt dene ama sonuçları teker teker de anlasın (bazen saçmalamaya başlayabiliyor)

istersen garantiye götür laptopu / monitör ü veya youtube den yada chatgpt den aratıp çözmeye çalışabilirsin bence chatgpt dene ama sonuçları teker teker de anlasın (bazen saçmalamaya başlayabiliyor)
Deneyeceğim hocam ama garantilik bir durum olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…