USB-C to USB-A dönüştürücü HUB kullanma

Onur Serbes

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, USB 3.2'yi destekleyen ancak USB-C bağlantı noktası olmayan " ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz " gibi bir anakartım var diyelim. Tüm ekipmanlarımı (monitörler ve ethernetler de dahil olmak üzere) yönetmek için USB-C Hub'ı kullanmak istiyorum. Bu sorunu çözmek için yalnızca USB-A'dan USB-C'ye dönüştürücü kullanmak mümkün mü? Yoksa USB-C'nin bu native özelliklerini dönüştürmek mümkün değil mi? Teşekkürler.

Bu şekilde bir PCI özelliği olduğundan bahsedilmiş. İstenilen slot bu mu ?
  • Ultrafast Connectivity: PCIe 4.0, 64Gbps M.2 slot, Realtek 1Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 1 Type-A
siz de burdan bakabilirsiniz. PCI özelliklerini çok anlamıyorum çünkü

A
PCI Express yok boşta ama 3.2 gen 1 girişi var ona şöyle bir şeyler takabilirsin.

Biraz pahalıymış, muadili vardır ama illa. Teşekkür ederim en iyisi boşta PSI Express olan bir anakart veya direkt olarak ön paneli olan bir kasa almak anladığım kadarıyla. Hazır PC'lerde ön panelli kasa koyuyolarsa anakartında USB-C olmuyo. Anakartında USB-C olsa ön paneli olan kasa olmuyo.

PCI Express yok boşta ama 3.2 gen 1 girişi var ona şöyle bir şeyler takabilirsin.

https://www.amazon.com/GRAUGEAR-Int...ll"]2062467[/ATTACH]nel&qid=1703335527&sr=8-3
Bu arada tekrar baktım da burda PCI Express slotu var diye gözüküyo (paintten yapıştırdım kalan beyaz boş kısmın sebebi o)
ürün linki bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…