Merhaba, USB 3.2'yi destekleyen ancak USB-C bağlantı noktası olmayan " ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz " gibi bir anakartım var diyelim. Tüm ekipmanlarımı (monitörler ve ethernetler de dahil olmak üzere) yönetmek için USB-C Hub'ı kullanmak istiyorum. Bu sorunu çözmek için yalnızca USB-A'dan USB-C'ye dönüştürücü kullanmak mümkün mü? Yoksa USB-C'nin bu native özelliklerini dönüştürmek mümkün değil mi? Teşekkürler.
The ASUS Corporate Stable Model (CSM) program is designed to provide stable motherboards to any scale of businesses with up to 36-month supply, EOL notice & ECN control, and IT management software – ASUS Control Center Express.
www.asus.com
siz de burdan bakabilirsiniz. PCI özelliklerini çok anlamıyorum çünkü
Biraz pahalıymış, muadili vardır ama illa. Teşekkür ederim en iyisi boşta PSI Express olan bir anakart veya direkt olarak ön paneli olan bir kasa almak anladığım kadarıyla. Hazır PC'lerde ön panelli kasa koyuyolarsa anakartında USB-C olmuyo. Anakartında USB-C olsa ön paneli olan kasa olmuyo.
ASUS PRIME serisi anakartlar, AMD Ryzen 7000 serisi işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için ustalıkla geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar…