R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 24 Mayıs 2021 #1 Bilgisayarıma taktığım tüm USB'ler çalışıyor, bugün farklı bir tane taktım ve algılanmadı. Başka bir bilgisayara takınca oldu. Bu neden kaynaklı olabilir?
Bilgisayarıma taktığım tüm USB'ler çalışıyor, bugün farklı bir tane taktım ve algılanmadı. Başka bir bilgisayara takınca oldu. Bu neden kaynaklı olabilir?
KS KS R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 25 Mayıs 2021 #11 ThePentium dedi: Siz yine de taratın. Genişletmek için tıkla... Tarattım sorun yoktu. Artı 0 Eksi
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #12 Rpean dedi: Tarattım sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Peki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın. İşinize yarar belki. Artı 0 Eksi
Rpean dedi: Tarattım sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Peki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın. İşinize yarar belki.
KS KS R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 25 Mayıs 2021 #13 ThePentium dedi: Peki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın. İşinize yarar belki. Genişletmek için tıkla... Ama sorun şu, benim USB girişlerim çalışıyor. Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Peki... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoya bir bakın. İşinize yarar belki. Genişletmek için tıkla... Ama sorun şu, benim USB girişlerim çalışıyor.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #14 Rpean dedi: Ama sorun şu, benim USB girişlerim çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında ne diyor peki. "USB algılamam sorunu" yazıyor. İzleyin. Artı 0 Eksi
Rpean dedi: Ama sorun şu, benim USB girişlerim çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yanında ne diyor peki. "USB algılamam sorunu" yazıyor. İzleyin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 25 Mayıs 2021 #15 Aynı sorunu yaşamıştım. Denetim masasından aygıt yönetimine girip USB sürücülerini güncelleyip yaniden başlatınca sorun çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu yaşamıştım. Denetim masasından aygıt yönetimine girip USB sürücülerini güncelleyip yaniden başlatınca sorun çözülmüştü.
KS KS R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 25 Mayıs 2021 #16 ThePentium dedi: Yanında ne diyor peki. "USB algılamam sorunu" yazıyor. İzleyin. Genişletmek için tıkla... Videoda ne diyor? Başka bir USB taktım onu da algılamadı. Bende tek sorun o USB'de erme dedi: Aynı sorunu yaşamıştım. Denetim Masası'ndan aygıt yönetimine girip USB sürücülerini güncelleyip yaniden başlatınca sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel. Artı 0 Eksi
ThePentium dedi: Yanında ne diyor peki. "USB algılamam sorunu" yazıyor. İzleyin. Genişletmek için tıkla... Videoda ne diyor? Başka bir USB taktım onu da algılamadı. Bende tek sorun o USB'de erme dedi: Aynı sorunu yaşamıştım. Denetim Masası'ndan aygıt yönetimine girip USB sürücülerini güncelleyip yaniden başlatınca sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüler güncel.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #17 Rpean dedi: Videoda ne diyor? Başka bir USB taktım onu da algılamadı. Bende tek sorun o USB'de Tüm sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... USB sorunu olabilir ya da PC onu bir şekilde tanımlayamıyor. Artı 0 Eksi
Rpean dedi: Videoda ne diyor? Başka bir USB taktım onu da algılamadı. Bende tek sorun o USB'de Tüm sürücüler güncel. Genişletmek için tıkla... USB sorunu olabilir ya da PC onu bir şekilde tanımlayamıyor.
K kapadık_41 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 25 Mayıs 2021 #18 İçinde önemli dosyalar varsa bağlantı kablosuyla telefonuna aktar ? Artı 0 Eksi
KS KS R Rpean Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 25 Mayıs 2021 #19 kapadık_41 dedi: İçinde önemli dosyalar varsa bağlantı kablosuyla telefonuna aktar? Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemli değil sadece böyle enteresan bir sorunun kaynağını merak ettim. Artı 0 Eksi
kapadık_41 dedi: İçinde önemli dosyalar varsa bağlantı kablosuyla telefonuna aktar? Genişletmek için tıkla... Dosyalar önemli değil sadece böyle enteresan bir sorunun kaynağını merak ettim.
ThePentium Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 1.786 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2021 #20 Rpean dedi: Dosyalar önemli değil sadece böyle enteresan bir sorunun kaynağını merak ettim. Genişletmek için tıkla... PC'nin canı onu algılamak istemedi herhalde. Şaka bir yana değişik bir olay. Artı 0 Eksi
Rpean dedi: Dosyalar önemli değil sadece böyle enteresan bir sorunun kaynağını merak ettim. Genişletmek için tıkla... PC'nin canı onu algılamak istemedi herhalde. Şaka bir yana değişik bir olay.