Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #1 Dizüstümde kulak üstü, USB çıkışlı "gamer" kulaklık kullanıyorum ve telefonda da kullanmak istiyorum. "Kalın uçlu" şeklinde tabir edilen şarj girişli telefonumda kullanabilmek için hangi dönüştürücüyü satın almalıyım?
Dizüstümde kulak üstü, USB çıkışlı "gamer" kulaklık kullanıyorum ve telefonda da kullanmak istiyorum. "Kalın uçlu" şeklinde tabir edilen şarj girişli telefonumda kullanabilmek için hangi dönüştürücüyü satın almalıyım?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 16 Eylül 2021 #2 Çalışır mı? Bilmiyorum ama aradığınız şey bu: Amazon.com.tr
Angelic Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 834 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #3 B 52 Stratofortress dedi: Çalışır mı? Bilmiyorum ama aradığınız şey bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef.
B 52 Stratofortress dedi: Çalışır mı? Bilmiyorum ama aradığınız şey bu: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.664 Çözümler 6 16 Eylül 2021 #4 Angelic dedi: Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... iPhone mu eğer iPhone ise böyle bir şeye ihtiyacın var APPLE Lightning 3.5mm Jack Kulaklık Adaptörü
Angelic dedi: Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... iPhone mu eğer iPhone ise böyle bir şeye ihtiyacın var APPLE Lightning 3.5mm Jack Kulaklık Adaptörü
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 16 Eylül 2021 #5 Angelic dedi: Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Angelic dedi: "Kalın uçlu" şeklinde tabir edilen şarj girişli telefonumda..." Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan ne anlamam gerekiyor?
Angelic dedi: Telefonda jak girişi yer almıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Angelic dedi: "Kalın uçlu" şeklinde tabir edilen şarj girişli telefonumda..." Genişletmek için tıkla... Bu kısımdan ne anlamam gerekiyor?
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 16 Eylül 2021 #6 B 52 Stratofortress dedi: Bu kısımdan ne anlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Type-C demek istiyor muhtemelen.
B 52 Stratofortress dedi: Bu kısımdan ne anlamam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Type-C demek istiyor muhtemelen.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 16 Eylül 2021 #7 Şey al kendine adını bilmiyorum böyle bir tarafı USB bir tarafı bilgisayar USB olan bir cihaz var onu tak sonra kulaklığı tak çalışır.
Şey al kendine adını bilmiyorum böyle bir tarafı USB bir tarafı bilgisayar USB olan bir cihaz var onu tak sonra kulaklığı tak çalışır.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2021 #8 https://www.hepsiburada.com/blueway-type-c-to-usb-31-otg-disi-cevirici-donustucu-kablo-p-HBV00000H9PY5?magaza=epazaravm&url_src=and-product-detail Böyle bir kablo iş görecektir kendim de kullanıyorum.
https://www.hepsiburada.com/blueway-type-c-to-usb-31-otg-disi-cevirici-donustucu-kablo-p-HBV00000H9PY5?magaza=epazaravm&url_src=and-product-detail Böyle bir kablo iş görecektir kendim de kullanıyorum.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 16 Eylül 2021 #9 Dostum ihtiyacın olan şey bu: Lightning - USB Kamera Adaptörü Lightning - USB Kamera Adaptörü Lightning - USB Kamera Adaptörü, dijital bir kameradan iPadâinize fotoÄraf ve video aktarabilmenize imkan verir. store.apple.com Fakat bu attığım sadece kamera için. Bunun kulaklık versiyonunu araştırıp bulman gerekiyor.
Dostum ihtiyacın olan şey bu: Lightning - USB Kamera Adaptörü Lightning - USB Kamera Adaptörü Lightning - USB Kamera Adaptörü, dijital bir kameradan iPadâinize fotoÄraf ve video aktarabilmenize imkan verir. store.apple.com Fakat bu attığım sadece kamera için. Bunun kulaklık versiyonunu araştırıp bulman gerekiyor.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.965 Makaleler 1 Çözümler 28 16 Eylül 2021 #10 USB dönüştürücü alsan bile muhtemelen çalışmayacaktır çünkü telefon kulaklığın çalışması için gereken gücü vermeyecektir.
USB dönüştürücü alsan bile muhtemelen çalışmayacaktır çünkü telefon kulaklığın çalışması için gereken gücü vermeyecektir.