2.El 25Tlye hurdacıdan aldığım 4lü port çalışıyor ama kötüleşmeye başladı onu değiştireyim diye almıştım nasıl birşey almalıyım bilgin var mı veya link atabilir misin?Hocam fareye sıra kalmıyordur. Eğer Type-C porttan USB'ye çoğaltıcı şeklinde kullansaydınız veya ekstra adaptörlü USB çoğaltıcılardan, o zaman büyük ihtimalle çalışırdı. Maalesef Direkt USB portuna takılan çoğaltıcılar porttan gelen 5v gücü tüm cihazlara bölüştürdüğü için haliyle hem güç hem de data aktarımı bölüştürülerek dağıtılıyor. Bazı cihazların bu şartlarda çalışmamaları çok normal.
Çoğu çoğaltıcı çin işi olduğu için de bazen bazı USB portları arızalı olabiliyor en başından.
Çoğu çoğaltıcı Çin işi olduğu için de bazen bazı USB portları arızalı olabiliyor en başından.
Sisteminizde Type-c girişi var mı?2.El 25Tlye hurdacıdan aldığım 4lü port çalışıyor ama kötüleşmeye başladı onu değiştireyim diye almıştım nasıl birşey almalıyım bilgin var mı veya link atabilir misin?
Tabii ki iyisini almak her zaman iyi. Portlarda kullanılan malzemeler bile zamanla gevşiyor ucuz olanlarda, temassızlık sorunları çıkıyor. Kafasına göre cihazı bir tanıyor bir tanımıyor.3 kere USB çoğaltıcı aldım en fazla 5 gün dayandılar.
Almışken iyisini almak gerekiyor herhalde.
Maalesef Yok Hp Victus 15 Kullanıyorum Şuanda Birşey Farkettim Soğutucu İle Fare Çakışıyor Galiba Soğutucunun Usbsini Taktığım Zaman Mouse Gidiyor Güç Yetersizliğinden mi?Sisteminizde Type-c girişi var mı?
Tabii ki iyisini almak her zaman iyi. Portlarda kullanılan malzemeler bile zamanla gevşiyor ucuz olanlarda, temassızlık sorunları çıkıyor. Kafasına göre cihazı bir tanıyor bir tanımıyor.
Teknoloji Mağazalarından Almaya Gittiğimde Neye Dikkat Edilir Bunlarda Yeni Birtane Alıyım O ZamanUSB port maximum 5V verebiliyor sanırım. Toplamı aşıyorsa ondan olabilir @KafadanKontak'ın dediği gibi.
Eğer imkanın varsa soğutucuyu bir telefon şarj aletiyle prize de bağlayabilrisin. Daha etkili çalışacaktır hem. Gücü en çok çeken soğutucu oluyor genelde.Maalesef Yok Hp Victus 15 Kullanıyorum Şuanda Birşey Farkettim Soğutucu İle Fare Çakışıyor Galiba Soğutucunun Usbsini Taktığım Zaman Mouse Gidiyor Güç Yetersizliğinden mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.