USB Çoğaltıcı Önerisi

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
Merhaba. Kasamda o kadar çok USB yeri dolu ki Flash takacak bile yer yok. Kaliteli USB Çoklayıcı arıyorum. En az 4 USB girişli bir çoğaltıcı lazım. Daha fazla olursa çok daha iyi olur. Kullandığınız veya önerdiğiniz USB Çoğaltıcı var mı? Şimdiden teşekkürler. Şimdilik aşağıdakileri buldum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Anker 4-PORT Ultra SLİM,
TP-Link UH400

Merhaba. Kasamda o kadar çok USB yeri dolu ki Flash takacak bile yer yok. Kaliteli USB Çoklayıcı arıyorum. En az 4 USB girişli bir çoğaltıcı lazım. Daha fazla olursa çok daha iyi olur. Kullandığınız veya önerdiğiniz USB Çoğaltıcı var mı? Şimdiden teşekkürler. Şimdilik aşağıdakileri buldum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Anker 4-PORT Ultra SLİM,
TP-Link UH400
Bütçe nedir? 180TL'ye kadar çıkarsa bunu öneririm: Amazon.com.tr

USB bellek, telefon, klavye, gamepad falan herşey bağlanıyor, klavye fare gibi aletlerde gecikme de pek olmuyor, iş görür.

Hocam teşekkür ederim yorumlarınız için. 4'den daha fazla önerdiğiniz usb çoğaltıcı varsa onlarıda yollar mısınız acaba?
Bütçeniz nedir? Önerim Baseus ve Ugreen gibi bilinen markalardır. Gidip alfais falan almayın 1 aya patlar elinizde.

Hocam 1500TL'ye kadar çıkabilirim Maximum
O bütçelerde denediğim bir USB çoklayıcısı olmadığından bir şey öneremem, ancak dediğim gibi Baseus ve ya Ugreen gibi bilindik markalara yönelirseniz + satıcısı ve göndereni Amazon olanları alırsanız (arıza ve ya kırık durumunda kolay iade edebilmeniz için) ve yorumlara bakarak alırsanız pişman olmazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı