USB çoğaltıcı yetersiz güç sorunu

Katılım
13 Temmuz 2017
Mesajlar
1.528
Çözümler
4
Kasamdaki yetersiz USB girişlerinden ötürü 4'lü USB çoğaltıcı aldım. Fakat tek bir USB girişine bile güç yetersiz geliyor. Bu USB çoğaltıcısını telefonuma OTG kablo yardımıyla bağladığım zaman 1 tane flash diski ve 1 tane klavyeyi aynı anda çalıştırabiliyor. Güç kaynağından pek anlamıyorum ama kasamın 500W olduğuna eminim. Sizce yetersiz olduğu için mi böyle?
 
Güç kaynağından kaynaklı olsa direk usb portundan sıkıntı yaşarsın çoklayıcıda değil, çoklayıcılar mevcut usbden alınan gücü üzerindeki portlara dağıtır, fazla güç çekmez. 1 portu bile besleyemiyorsa o çoklayıcının kalitesizliğidir muhtemelen
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı