M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 USB çoğaltıcıma 2 cihaz (USB oyun kolu vb.) Takınca sadece 1'ini görüyor. Sebebi ne olabilir? Geçenlerde 2 tane oyun kolu taktım PES oynamak için fakat sadece 1'ini görüyor.
USB çoğaltıcıma 2 cihaz (USB oyun kolu vb.) Takınca sadece 1'ini görüyor. Sebebi ne olabilir? Geçenlerde 2 tane oyun kolu taktım PES oynamak için fakat sadece 1'ini görüyor.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 16 Ocak 2024 #2 İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene. Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol.
İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene. Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Amanita dedi: İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene. Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba?
Amanita dedi: İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene. Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba?
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.389 Makaleler 8 Çözümler 165 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #4 mezzi dedi: Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu.
mezzi dedi: Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #5 UmutMelihAkyol dedi: Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz USB çoğaltıcı var mı?
UmutMelihAkyol dedi: Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz USB çoğaltıcı var mı?
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.389 Makaleler 8 Çözümler 165 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #6 mezzi dedi: Peki önerebileceğiniz USB çoğaltıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bir ara da buna benzer bir çoğaltıcı kullanmıştım, marka buydu sanırım. Amazon.com.tr Daha iyileri vardır. Şu an kullandığımı bulabilirsem güncellerim.
mezzi dedi: Peki önerebileceğiniz USB çoğaltıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bir ara da buna benzer bir çoğaltıcı kullanmıştım, marka buydu sanırım. Amazon.com.tr Daha iyileri vardır. Şu an kullandığımı bulabilirsem güncellerim.
M mezzi Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #7 UmutMelihAkyol dedi: Amazon.com.tr Bir ara da buna benzer bir çoğaltıcı kullanmıştım, marka buydu sanırım. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam alfais adlı markanın USB çoğaltıcısı bu sitede kargo dahil 68 TL. Site güvenilir mi? Alfais 4863 4 Port Usb 2.0 Hub Çoğaltıcı Çoklayıcı Switch Işıklı Anahtarlı - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com
UmutMelihAkyol dedi: Amazon.com.tr Bir ara da buna benzer bir çoğaltıcı kullanmıştım, marka buydu sanırım. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam alfais adlı markanın USB çoğaltıcısı bu sitede kargo dahil 68 TL. Site güvenilir mi? Alfais 4863 4 Port Usb 2.0 Hub Çoğaltıcı Çoklayıcı Switch Işıklı Anahtarlı - Evaletim Alfais elektronik resmi satış sitesi www.evaletim.com