USB çoğaltıcıya 2 cihaz takılınca sadece 1'ini görüyor

mezzi

Decapat
Daha fazla  
USB çoğaltıcıma 2 cihaz (USB oyun kolu vb.) Takınca sadece 1'ini görüyor. Sebebi ne olabilir? Geçenlerde 2 tane oyun kolu taktım PES oynamak için fakat sadece 1'ini görüyor.

İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene.

Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol.

İkisini beslemeye yetmiyordur. 2 tane oyun kolu yerine mesela varsa 2 tane USB bellek ya da daha basit şeyler takmayı dene.

Bir de iki portu ayrı ayrı dene ikisi de çalışıyor mu emin ol.
Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba?

Zaten 2 tane USB taktım. Sadece birisini görüyor ve her portu ayrı ayrı denedim. Ürünün kalitesizliğinden dolayı mı acaba?
Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu.

Büyük ihtimal evet kalitesizliğinden. Bende 2 tane çoğaltıcı değiştirdim birisinde 2 tanesini taktığım an 2. aygıtı tanımıyordu. 2. çoğaltıcım daha kaliteliydi çalışıyordu.
Peki önerebileceğiniz USB çoğaltıcı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…