USB çoklayıcı bilgisayara zarar verir mi?

Ahmet BOZDEMİR

Decapat
Merhaba herkese. Bilgisayarımda 2 USB girişi var ve bana yetmiyor çünkü mouse, klavye, soğutucu bilgisayarımdaki bütün USB girişlerini dolduruyor. Ben de 4 portlu USB çoğaltıcı aldım fakat şimdi de biligsayarıma zarar verir mi diye endişelendim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
IMG_0942.JPG

Merhaba herkese. Bilgisayarımda 2 USB girişi var ve bana yetmiyor çünkü mouse, klavye, soğutucu bilgisayarımdaki bütün USB girişlerini dolduruyor. Ben de 4 portlu USB çoğaltıcı aldım fakat şimdi de biligsayarıma zarar verir mi diye endişelendim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Eki Görüntüle 326599
Ben çoğaltıcı kullanıyorum. Hiçbir zarar vermez.

Hayır zararı olmaz, kullanabilirsiniz.

Sorun olmaz. Notebook'a neden ayrı klavye bağladınız? :technopat:
Notebook klavyeleri iğrenç oluyor bence herkes ayrı klavye mouse bağlamalı, incecik tuşları var basıyorsun 1 milimetre aşağı kayıyor sadece basıp basmadığını anlayamıyorsun. :D Aralıkları çok küçük, pozisyonları uygun değil. Ona alışana kadar çok zaman kaybeder insan.

Neden zarar versin?
Bir çok usp portundan güç kullanıyor çünkü yani benim düşüncem bu o yüzden sorayım dedim.
Sorun olmaz. Notebook'a neden ayrı klavye bağladınız? :technopat:
Ben biraz pimpirikli biriyimdir bilgisayarıma zarar gelmesin diye ve bilgisayarımı oyun oynarken harcamak istemiyorum klavyesi olsun işlemcisi olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı