A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar kablo uzunluğum yetiyor ama karmaşa olmasın diye USB çoklayıcı ile kullanıyorum. Bir sıkıntı olur mu gecikme gibi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2023
Arkadaşlar kablo uzunluğum yetiyor ama karmaşa olmasın diye USB çoklayıcı ile kullanıyorum. Bir sıkıntı olur mu gecikme gibi?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.413 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Ocak 2023 #2 Agony1376 dedi: Arkadaşlar kablo uzunluğum yetiyor ama karmaşa olmasın diye USB çoklayıcı ile kullanıyorum. Bir sıkıntı olur mu gecikme gibi? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı kalitesine bağlı. Şahsen ben klavye ile mouse kullanmazdım çoklayıcıyla. Artı 0 Eksi
Agony1376 dedi: Arkadaşlar kablo uzunluğum yetiyor ama karmaşa olmasın diye USB çoklayıcı ile kullanıyorum. Bir sıkıntı olur mu gecikme gibi? Genişletmek için tıkla... Çoklayıcı kalitesine bağlı. Şahsen ben klavye ile mouse kullanmazdım çoklayıcıyla.
KS KS A Agony1376 Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.099 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 OnurOfc dedi: Çoklayıcı kalitesine bağlı. Şahsen ben klavye ile mouse kullanmazdım çoklayıcıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam evet kalitesiz bir de eski o zaman direkt PC'ye bağlamak daha sağlılı olur. @OnurOfc Son düzenleme: 15 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Çoklayıcı kalitesine bağlı. Şahsen ben klavye ile mouse kullanmazdım çoklayıcıyla. Genişletmek için tıkla... Hocam evet kalitesiz bir de eski o zaman direkt PC'ye bağlamak daha sağlılı olur. @OnurOfc