USB çoklayıcı kullanmak performans kaybına sebep olur mu?

ghstplyr

Decapat
Merhaba USB çoklayıcı ile Gaming mouse ve kulaklık aynı porttan kullanılabilir mi? Kullanılırsa kulaklıkta ses kaybı oluyor mu? Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses kaybı olabilir. Eğer kaliteli bir ürün ise sorun olmaz. 15 TL lik çoklayıcı ile mikrofondan konuşamıyordum bile.

Fişi olan USB çoklayıcılardan almanızı tavsiye ederim gücü sağlamak için bir tarafını fişe diğer tarafını bilgisayardaki USB girişine taktığınızdan fark olmaz. Ama ucuz alma.

Bana göre olabilir, neden diye sorarsanız cevaplayayım. Tek bir USB girişinden birden fazla USB girişi oluşturuluyor, bu nedenle küçük bir ihtimal veri kaybı yaşarsınız, ama başka bir sorun ile karşılaşmazsınız diye düşünüyorum.

PC'ye bağlanan USB çoklayıcılardan almıştım bir tane fare ve klavyeyi aynı anda çalıştıramıyordu. Ucuz yollu almanızı önermem.

Sorun olabilir bence yapmamalısınız alacağım derseniz fişli olandan alın derim.
Yardımım dokunduysa beğenmeyi unutma

Yanıtınız için teşekkürler. Almamaya karar verdim oyunda mouse de anlık bir takılma veya kulaklıktaki sesin daha kalitesiz gelmesi hoş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…