USB çoklayıcı önerisi

SmokeNote

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün sinirlenip 2.0 USB çoklayıcımı kırdım , yeni bir USB çoklayıcı almak istiyorum 3.0 olsun gamepad, kulaklık ve klavye bağlanacak şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
150 TL sanırım yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ama gerçekten kaliteli bir şey bulursam bütçe yükselebilir.

Neden daha çok adaptörlü olanları tercih ediyorsunuz ki?
Güç ihtiyacını usb üzerinden sağlayan cihazların hepsini çoklayıcıya taktığınızda, çoklayıcı bu gücü stabil sağlayamıyor ve kopmalar oluyor, Mesela 4 port lu çoklayıcıya 3 tane 2,5inç harddisk takdığınızda koplamalar görme ihtimaliniz yüksek, ya da bu hardisklerin yanına webcam falan takamazsınız. Gücü yeterli çekemediğinden ya çalışmaz ya da dediğim gibi kopmalar görürsünüz. Böyle olunca da 4 portun bir anlamı kalmıyor. Max 2 giriş kullanabiliyorsunuz. Adaptörlü modellerde bu tarz kopmaları ben hiç yaşamıyorum, verimli kullanıyorum. Ama tabi güç gereksinimi çok olmayan bağlantılar yapacaksanız klavye mouse vericisi gibi, onlar için adaptöre gerek yok.

Sizden hızlısı mezarda

Dark connect olanı satın alacağım sanırım o hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…