USB çoklayıcı önerisi

uuHeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4050 İ513500H 32RAM 1TB SSD
Selamlar USB port arıyorum. Almayı düşündüğüm Basic ürün;

Ama Type-C portum laptopun arkasında. Arkadan taksam sanki daha temiz bir görüntü olacak.

Şu ürünlerde;

Type - C hızlı şarj falan destekliyor mudur; Ethernet, HDMI ne kadar kalitelidir? Başka bir seçenek varsa onu da atabilirsiniz. SD kart, Ethernet, HDMI olmasa da olur, olursa daha temiz olur. Şimdiden teşekkürler

Aslında HDMI aktarımı yapamıyor benim Type-C portum. Şu an fark ettim

Düz Type-C girişi ise bu tür cihazların performansı da düşer elbette. Ben thunderbolt girişini kullanıyorum onu da eklemek isterim. O halde attığım ürün çok işinize yaramayacak.

HDMI yerine Ethernet'li versiyonu var mıdır? Veya bir USB-A/C port daha.

Düz Type-C girişi ise bu tür cihazların performansı da düşer elbette. Ben thunderbolt girişini kullanıyorum onu da eklemek isterim. O halde attığım ürün çok işinize yaramayacak.
telefonumu hızlı şarj edebiliyor ama.

HDMI yerine Ethernet'li versiyonu var mıdır? Veya bir USB-A/C port daha.

telefonumu hızlı şarj edebiliyor ama.
En iyisi üretici markanın web sayfasından Type-C girişinin türüne bakman. Ardından Type-C mi Type-A mı alacağına karar verirsin.

En iyisi üretici markanın web sayfasından Type-C girişinin türüne bakman. Ardından Type-C mi Type-A mı alacağına karar verirsin.
tamamdır teşekkürler

Ek olarak benim bildiğim başka bir ürün yok tavsiye edeceğim USB 3.0 portlarının olabildiğince fazla olacağı bir ürün olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…