USB çoklayıcı önerisi

DorukUmut

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop için USB port arttırıcısi alacağım da. Hem gecikme olmasın hem de iyi olsun. Bakiyen 300. Önerisi olan var mi?
Not: Klavye ve mouse takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptop için USB port arttırıcısi alacağım da. Hem gecikme olmasın hem de iyi olsun. Bakiyen 300. önerisi olan var mi?
Not: Klavye ve mouse takacağım.

Kablolu olduklarından çok gecikme yaşayacağını sanmıyorum hiçbir ürün için. Sadece almışken en az 3.0 desteği olmasına dikkat et.

Hocam eğer klavyenizde RGB varsa veya manyetik 8k vs klavyelerdense, fareniz de RGB'li 4/8K falansa çoğaltıcılar sorun olacaktır. Bu tür özellikler ekstra güç gerektirir ve çoğaltıcılarda enerji paylaştırıldığı için yarıya bölünür, performans kaybı yaşarsınız. Laptopunuzda Type-c portu varsa en iyisi Type-c HUB almak. BU sorularımı cevaplarsanız size en uygun ürünü bulalım.

Son düzenleme:
Hocam eğer klavyenizde RGB varsa veya manyetik 8K vs klavyelerdense, fareniz de RGB'li 4/8k falansa çoğaltıcılar sorun olacaktır. Bu tür özellikler ekstra güç gerektirir ve çoğaltıcılarda enerji paylaştırıldığı için yarıya bölünür, performans kaybı yaşarsınız. Laptopunuzda Type-C portu varsa en iyisi Type-C hub almak. Bu sorularımı cevaplarsanız size en uygun ürünü bulalım.

Hocam gereksiz bir şekilde 12'ye kadar ban yedim o yüzden yazamadım bir de hocam bu konulardan pek anlamıyorum direk atayım.

Kablolu olduklarından çok gecikme yaşayacağını sanmıyorum hiçbir ürün için. Sadece almışken en az 3.0 desteği olmasına dikkat et.
Tamamdir hocam

Dosya Ekleri

• 20251228_233108.jpg
    20251228_233108.jpg
    155,7 KB · Görüntüleme: 10
  • 20251228_233101.jpg
    20251228_233101.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 8
Hocam gereksiz bir şekilde 12'ye kadar ban yedim o yüzden yazamadım bir de hocam bu konulardan pek anlamıyorum direk atayım.

Tamamdir hocam
1766960266116.png

Hocam sağ yandaki şu kısım Type-c gördüğüm kadarıyla. YIldırım işaretiolduğuna göre sanırım Thunderbolt yani yüksek kapasiteli port. O zaman size şu ürünü öneririm:

Bu ürün benzeri 10 TL'ye de var ama hem bu marka hem de bu üründeki kullanılan malzeme kablo vs çok daha iyi. Uygun fiyatlılarda sanırsam bir port USB 3.0, diğerleri 2.0 oluyordu. Sana linkini attığım üründe 3 port 3.0. Pişman olmazsın yani. Amazon Prime hesabın varsa çok daha iyi olur. Zaten 1 kargo masrafı kadar aylık üyeliği. Ürünü beğenmezsen koşulsuz kapından iade alıyorlar.

Eki Görüntüle 2630693

Hocam sağ yandaki şu kısım Type-c gördüğüm kadarıyla. YIldırım işaretiolduğuna göre sanırım Thunderbolt yani yüksek kapasiteli port. O zaman size şu ürünü öneririm:

Bu ürün benzeri 10 TL'ye de var ama hem bu marka hem de bu üründeki kullanılan malzeme kablo vs çok daha iyi. Uygun fiyatlılarda sanırsam bir port USB 3.0, diğerleri 2.0 oluyordu. Sana linkini attığım üründe 3 port 3.0. Pişman olmazsın yani. Amazon Prime hesabın varsa çok daha iyi olur. Zaten 1 kargo masrafı kadar aylık üyeliği. Ürünü beğenmezsen koşulsuz kapından iade alıyorlar.
Sağolun hocam

Bu arada 10 TL demişim ama 150 TL yazmak istemiştim. Ben de o 150 TL olan modellerden kullandım ve emin olun hem performanslı değiller hem de bozulmaya çok yatkınlar. Linkini attığım ürün yıllarca işinizi görür.

Hocam Amazon'un sitesine giremiyorum bir türlü 2 gündür bu çok sinir bozucu çok fazla param yok daha yeni oyun kolu aldım 2500'e ATK metal Axe Pro ve USB slotum kalmadı kolla kulaklığı aynı anda kullanamıyorum çok delirtici bir durum birini kullanmak için öbürünü çıkarmam lazım diğer USB slotunda zaten internet adaptörü var ona zaten ellenmez internetten ucuz olanlara baktığımda bazıları 2 hafta sonra bozulduğunu söylüyor bu Amazon'dan attığınızın fiyatı nedir tam olarak? Ben amazona giremiyorum bir türlü.

Hocam Amazon'a girememenizxin sebebi VPN veya GoodbyeDPI gibi programların açık olması nedeniyle olabilir. Genel olarak bir sorun yok yani Amazon'da. Attığım ürününü görselini göndereyim fiyatıyla birlike:

Eki Görüntüle 2631338

Hocam şu an hiç VPN açık değil GoodbyeDPI'i bilmiyorum bu ürün herhalde uzun vadede sorun çıkarmaz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı