USB çoklayıcım 1'den fazla aygıt tanıyamıyor

SamCan02

Centipat
3 Gün önce satın alıp bu gün elime gelen USB çoklayıcımı mobilde PUBG, freefire tarzı oyunları oynamak için almıştım. (USB çoklayıcımı OTG kablosu ile bağlayarak)

İlk önce oyuna girmeden test yapayım dedim. Taktım fareyi çalışıyor, taktım klavyeyi çalışmıyor, fareyi çıkartıyorum klavyeyi algılıyor 2. aygıtı takınca takılı olan 2 şeyde gidiyor.

Telefonum: General Mobile 8 = GM8.

Bir oyun oynuyacaktık zevkimiz kaçtı parada boşa gitti sanırsam.

Nedir bunun sorunu?

3 Gün önce satın alıp bu gün elime gelen USB çoklayıcımı mobilde PUBG, freefire tarzı oyunları oynamak için almıştım. (USB çoklayıcımı OTG kablosu ile bağlayarak)

İlk önce oyuna girmeden test yapayım dedim. Taktım fareyi çalışıyor, taktım klavyeyi çalışmıyor, fareyi çıkartıyorum klavyeyi algılıyor 2. aygıtı takınca takılı olan 2 şeyde gidiyor.

Telefonum: General Mobile 8 = GM8.

Bir oyun oynuyacaktık zevkimiz kaçtı parada boşa gitti sanırsam.

Nedir bunun sorunu?
Çoklayıcının markası nedir? Bende de aynı problem vardı. Marka dandikmiş iade ettim ve yurt dışından istettim dördü de aynı anda çalışıyor.

Platoon Beyaz 4 Port Usb 2.0 Hub Çoklayıcı Pl-5686 SPLT-028

20 TL fiyatına aldım sanırım dandik bir Çoklayıcı.
Aynısını almışsın benim eskisiyle. Kesinlikle çok dandik. Ben bunu aldım. Gümrük vergisi ve kargo da içinde 25TL. Fakat şu an 50TL olmuş. Bu tip bir şey alabilirsin.
IMG_20201228_164948.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı