USB Çoklayıcıya Kulaklık Takılırsa Gecikme Olur mu?

mayforce

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kullaklık almak için araştırma yaparken 2 kulaklık arasında kaldım, birisi Razer Kraken 7.1 Chroma V2 diğeri Razer Kraken Pro V2.
bu iki kulaklık arasında kalmamın sebebi bunlardan adından da anlaşılacağı üzere Kraken 7.1 v2 Surround ses verirken Diğeri Kraken Pro v2 Stereo ses vermekte. Şimdi benim bilgisayarım yaklaşık 8-9 senelik ve 3 tane USB girişi mevcut, bunlardan ikisine mouse ve klavye, 1 tanesine de USB çoğaltıcı taktım. Çünkü bilgisayarı soğutmak için 2 tane soğutucu kullanıyorum bir tanesi vakumlu, diğeri alttan hava üflüyor.

Herneyse asıl konuya dönelim, ben ileride bu bilgisayarın kaldırmayacağı FPS oyunları oynarsam Surround sese ihtiyacım olur diye aklım uzun süredir hep Kraken 7.1 v2'de idi, fakat Kraken 7.1 v2'in USB (çıkış/giriş hangisi doğru söylenişi bilemedim) olduğunu görünce aklıma 3 seçenek geldi. Dedim ki ya USB çoklayıcıya takacağım kulaklığı, ya ucuna 2 tane dönüştürücü ekleyeceğim ve ikili bilgisayardaki jaklara takacağım, ya da direkt jack girişli bir kulaklık alacağım.
Benim ise size bu noktada sormak istediklerim:
  1. USB çoklayıcıya takarsam gecikme olur mu ve Surround çalışır mı?
  2. Kulaklığın ucuna 2 tane (birisi USB to jak birisi, jak to 2 jak, sadece USB to 2 jak olan bir çevirici bulamadım) çevirici takıp bilgisayarın ikili jakına takmak burada da gecikme olur mu ve Surround çalışır mı?
  3. Eğer iki şekilde de gecikme olur derseniz en az bu bilgisayarı 2 sene daha kullanırım direkt Kraken Pro v2 alıp gecikme olmadan rahatıma mı bakayım?
Sorularım bunlardı, eğer cevaplarda gecikme olmaz derseniz sebepleriyle yazarsanız çok memnun kalırım. Çünkü bayağı araştırdım ve bu konuda pek bir bilgi edinemedim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarınız baya eski olduğundan Kraken Pro V2'den iyi performans alacağınızı düşünmüyorum. Kendi dahili ses kartı olduğundan Razer 7.1 V2'ye yönelmeniz daha mantıklı, ancak kulaklığı soğutucularla birlikte çoklayıcıya takarsanız büyük ihtimalle performans kaybı yaşarsınız. Size tavsiyem dönüştürücü kablolarla uğraşmadan kulaklık için bir USB slotu açmanız. Mesela klavyeyi de çoklayıcıya takmayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlar ikinci resimi yanlış atmışım ama düzenleyemiyorum o yüzden doğrusunu buraya atacağım kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…