Çözüldü USB com sürücü yüklemesi sonrası Valorant yeniden başlat hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Merhaba, bugün bilgisayara telefon için Huawei USB com 1.0'ı yüklemek istedim, Windows dosyayı virüs olarak gördü, bir süre sonra Vanguard ile alakalı bir takım yazıların olduğu bir pencere Windows Güvenliği tarafından açıldı ancak okumadan kapattım. Şimdi ise oyunu açmak istiyorum ve oyun açılmıyor. Hizmetler'den Vgc'yi Elle'den Otomatik'e çevirdim, önce Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurdum ardından oyunu ancak sonuç değişmedi. Ek olarak bu olay olmadan kısa bir süre önce de Windows güncellemesi yüklendi. Sistemde Windows 11 Pro kurulu ve tüm sürücüler güncel. Konu ile alakalı görsel yüklemeye çalışıyorum ancak sunucu hatası oluştu uyarısı veriyor.

Çözüm
Geç cevap için özür dilerim. Sorun sanırım Vanguard kaynaklı. Riot bir düzeltme yapmadığı sürece de Vanguard sizin cihazınız bir tehdit olarak görmeye devam edecek. Dediğim gibi Defender'ın yol açtığı bir hata yüzünden Vanguard oyuna erişim izni vermediğini düşündüğüm için muhtemelen formatla düzelecektir. Umarım Riot gerekli güncellemeyi ve düzeltmeyi yapar.

Öncelikle şu anda görselleri yükleyebilmeniz lazım, sorun düzeldi. Soruna gelecek olursak sürücü güncellemesini mümkünse silin ve güvenli moda girerek tekrar kurun. Sürücüyü kaldırdıktan sonra da oyun açılıyor mu diye de bir kontrol edin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam sürücü güncellemesini yükleyemedim zaten zira Windows direk virüs diye gördü. Resmi ekledim, Riot'a attığım Ticket'a yapılan geri dönüşteki yöntemleri de denedim ancak düzelmedi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-27 005343.jpg
    391,7 KB · Görüntüleme: 32
Hocam sürücü güncellemesini yükleyemedim zaten zira Windows direk virüs diye gördü. Resmi ekledim, Riot'a attığım Ticket'a yapılan geri dönüşteki yöntemleri de denedim ancak düzelmedi.
Sürücüyü tekrar kurmaya çalışın. Yine Defender uyarı verirse devre dışı bırakıp kurun lütfen. Sürücü kurulunca da sorun devam ederse bu sefer sürücüyü tamamen silip tekrar deneyebilir misiniz?

Kurmam gereken sürücü ne anlamadım, benim kurmak istediğim sürücü Huawei Mate 10 Lite için USB sürücüsü idi bunun konu ile alakasını bulamıyorum. Yani ben halihazırda sistemde olmayan bir sürücüyü kurmayı denedim, bu nasıl oldu da Valorant'ı etkiledi? Az önce oyunu ve Riot'u hibit ile kaldırıp tekrar kurdum yine aynı.
Ek olarak '
BCDEdit-set' is not recognized as an internal or external command,
Operable program or batch file.' hatasını alıyorum.

Yanlış anlamadıysam siz "Huawei Mate 10 lite için USB sürücüsü" indirmeye çalıştınız. Fakat Windows Defender indirmeye çalıştığınız dosyayı virüs olarak gördü ve sistemde Vanguard ile ilgili bir karmaşıklığa sebep oldu. Vanguard kernelde çalışan bir yazılım olduğu için Defender'ın sebep olduğu bu tarz bir hata Vanguard'ın çalışmasını etkileyebilir. Sizden ricam Defender'ı devre dışı bırakıp 'Huawei Mate 10 lite için USB sürücüsü'nü yeniden indirip kurmanız. Siz dosyayı indirmeye çalıştığınızda Defender yüzünden indirmenin yarım kalması Vanguard'ın tehdit olarak görebileceği yarım kalan dosyalar oluşturmuş olabilir. Ayrıca Defender'ı devre dışı bıraktıktan sonra da oyuna giremeye çalışabilirsiniz.

Hocam her şeyi dediğiniz şekilde yaptım, ilaveten Riot'un'da söylediği adımları bununla birlikte izledim Defender kapalı, sürücüyü kurdum ilaveten oyun ve Vanguard'ı silip gerekli komutları CMD üzerinden girdikten sonra tekrar kurdum ancak sonuç resimde görüldüğü gibi yine aynı. Yine resim yüklenmiyor çıldıracağım.

Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-30 113339.jpg
    294,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Geç cevap için özür dilerim. Sorun sanırım Vanguard kaynaklı. Riot bir düzeltme yapmadığı sürece de Vanguard sizin cihazınız bir tehdit olarak görmeye devam edecek. Dediğim gibi Defender'ın yol açtığı bir hata yüzünden Vanguard oyuna erişim izni vermediğini düşündüğüm için muhtemelen formatla düzelecektir. Umarım Riot gerekli güncellemeyi ve düzeltmeyi yapar.

Çözüm

2 gün önce Riot'un da önerileri işe yaramayınca bende Format atmıştım zaten ve sorun düzeldi. Yine de teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…