USB deaktif oluyor

Eren.E

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Merhaba ben Intel DH61ww model numaralı anakartı kullanıyorum. Birkaç ay önceye kadar sadece ethernet portumla alakalı sorun varken artık USB portlarım ile ilgili de sorun yaşıyorum. Bilgisayar çalıştıktan belirli bir süre sonra arkadaki 4 tane USB porta takılı olan hiçbir aygıt çalışmıyor ve sürücü hatası veriyor. İşin garip yanı ise aygıtları ön taraftaki porta takınca çalışıyor fakat yine belirli bir süre sonra ön port da çalışmamaya başlıyor. Bilgisayara reset atınca aynı şeyler oluyor. Ben anakartla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim.

BIOS'a giremiyorsunuz klavye olmadığı için değil mi?

BIOS'da USB'ler ile ilgili bir ayarı kurcalamadıysanız anakartta bir problem olabilir.

Hayır BIOS'a girebiliyorum ama anakart çok eski Intel desteklemediği için güncelleme yapamıyorum.
Bilgisayarcıya gönderdim kasayı format atıp 50 TL aldılar hala aynı sorun devam ediyor.

Hayır BIOS'a girebiliyorum ama anakart çok eski Intel desteklemediği için güncelleme yapamıyorum.
Bilgisayarcıya gönderdim kasayı format atıp 50 TL aldılar hala aynı sorun devam ediyor.

Onlarda klavye fare takarak format almışlardır. Onlarda sorun olmamış, sende olmuş.

Tamirciye git ve sorunun çözülmediğini söyle. Anakartta da problem olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı