Gökalp Bakar Hectopat Katılım 2 Aralık 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 Ps 3 kolu bağlamak için scpserver adlı programı kurdum fakat programı kurduktan sonra bilgisayarım hiçbir USB depolama aygıtını görmemeye başladı. Programı silemiyorum çünkü klasör halinde ve denetim masası program kaldırda gözükmüyor. Depolama aygıtımımın sürücüsünü güncelledim, aygıtım gözüktü fakat çıkartıp taktığımda aygıtım yeniden gözükmüyordu. Bin klasörünün içindeki Clean'e bassam da bir şey değişmedi. Dosya Ekleri klasör görüntüsü.png 8,4 KB · Görüntüleme: 53 klasör görüntüsü 2.png 2,9 KB · Görüntüleme: 98 klasör görüntüsü 3.png 11,3 KB · Görüntüleme: 37 klasör görüntüsü 4.png 9,7 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Ps 3 kolu bağlamak için scpserver adlı programı kurdum fakat programı kurduktan sonra bilgisayarım hiçbir USB depolama aygıtını görmemeye başladı. Programı silemiyorum çünkü klasör halinde ve denetim masası program kaldırda gözükmüyor. Depolama aygıtımımın sürücüsünü güncelledim, aygıtım gözüktü fakat çıkartıp taktığımda aygıtım yeniden gözükmüyordu. Bin klasörünün içindeki Clean'e bassam da bir şey değişmedi.
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #2 Hayırlı olsun hocam bir temiz format atın siz o PC'ye.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #3 Format en son çare. Öncelikle scpserver'ı klasör halinde silin. USB sürücülerini kaldırıp baştan güncelleyin. SCP yerine 360Ce kullanın o sorunsuz ben onu kullanıyorum.
Format en son çare. Öncelikle scpserver'ı klasör halinde silin. USB sürücülerini kaldırıp baştan güncelleyin. SCP yerine 360Ce kullanın o sorunsuz ben onu kullanıyorum.