USB Depolama takıldığında Windows Gezgini Hatası

burakkcbyk

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar.
ASUS G75WV marka-model dizüstü bilgisayarımda Windows 7 Home Premium SP1 64bit kullanıcısıyım. İşletim sistemimde en son sistem güncellemeri yüklü, orijinal lisanslıdır. Ayrıca donanımlara ait sürücüler ve diğer Windows uygulamaları güncel olup güvenlik yazılımı olarak da Kaspersky Internet Security 2017 kullanıyorum.

Sorunum herhangi bir USB bellek veya taşınabilir harddisk taktığımda ve taktığım aygıtı Windows Gezgininde görüntülemek istediğimde bazen (5 seferde 1 gibi bir ortalama) Windows Gezgini (explorer.exe) hata verip yeniden başlıyor. Ve ardından yaptığım içeriği görüntüleme girişimlerimde hata almıyorum.

Uyguladığım çözümler olarak ise:
-Klasör şifreleme/özelleştirme gibi explorer.exe uygulamasına entegre olan veya işlevini değiştiren herhangi bir yazılım kurulu değil.
-Dahili ve harici tüm depolama sürücüleri zararlı yazılım bakımından temiz.
-Çeşitli USB bellek ve harici harddiskler denendi. Sorun devam etti.
-USB bellek veya harici harddisk içeriği silindi, Low Level Format uygulaması ile formatlandı ve içerik boş iken görüntüleme girişimi yapıldı yine hata alındı.
-Sağ tık menüsü olarak varsayılan harici sadece Winrar ve Kaspersky butonları var ek olarak. Bu uygulamalar silindi ve ek buton yok iken yapılan denemelerde yine hata alındı.
-Harici depolama aygıtı takılı değilken Windows Gezgini hatası almıyorum.
-Güvenli Mod ortamında harici depolama aygıtları takıldığında ve içeriğine girildiğinde herhangi bir sorun yok.

Vermem gereken ek bilgiler var ise yazabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 bölümünü kapatın o zaman.
Recep BALTAŞ beyefendinin "Technopat.net'in Windows 7 desteği sonra ermiştir." şeklinde bir cümlesi var.
Buranın adı "Sosyal" değil mi? Evet. Demek ki idarenin üyelerle ve üyelerin kendi arasında paylaşım yaptığı bir ortam.
Siz idare olarak destek vermiyorsunuz diye diğer kullanıcılar da mı bildiklerini paylaşmayacak? Gerçekten ilginç...

Buranın egolu, acaip insanlarla dolu olduğu, saygı kavramı olmayan atesitlerin çokca olduğunu söylemişlerdi hep.
Ama ilk konuma gelen ilk mesajdan anlıyorum ki harbiden öylesiniz.
Sanki Windows 7'yi tek burası biliyor. Nasıl bir ego nasıl bir şımarıklık. Emsalinin yarısı bile olmayan sitede bu kadar ego. Ama dikkat.
Şimdi doğru söyleyeni, eleştireni sevmezlermiş. Bu hesabı banlayacaksınız kesinlikle. Çünkü sizin sizden olmayana tahammülünüz yok. İşte bu yüzden hep yerinizde sayacaksınız tiz bir şekilde.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı