Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #1 Normalde 32 GB olan flash diske Windows kurmak için format attım fakat şimdi diskime tıkladığımda "lütfen USB sürücüsü içine bir disk yerleştirin" yazıyor. Sorun nerede olabilir.
Normalde 32 GB olan flash diske Windows kurmak için format attım fakat şimdi diskime tıkladığımda "lütfen USB sürücüsü içine bir disk yerleştirin" yazıyor. Sorun nerede olabilir.
Çözüm Berkay Davas 28 Ocak 2021 Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Ocak 2021 #2 Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız. Artı 2 Eksi Çözüm
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Ocak 2021 #3 Davas dedi: Disk yöneticisine girip yeni birim oluştur diyerek USB'ye harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla... @Davas hocama ek olarak, yanlış şekilde biçimlendirmiş olabilirsiniz. Tekrardan biçimlendirebilirsiniz. Artı 1 Eksi
Davas dedi: Disk yöneticisine girip yeni birim oluştur diyerek USB'ye harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla... @Davas hocama ek olarak, yanlış şekilde biçimlendirmiş olabilirsiniz. Tekrardan biçimlendirebilirsiniz.
KS KS Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #4 Kdr8070 dedi: @Davas hocama ek olarak, yanlış şekilde biçimlendirmiş olabilirsiniz. Tekrardan biçimlendiriniz. Genişletmek için tıkla... Galiba NTFS olarak biçimlendirdim ama şu an tekrar FAT32'ye biçimlendiremiyorum. Artı 0 Eksi
Kdr8070 dedi: @Davas hocama ek olarak, yanlış şekilde biçimlendirmiş olabilirsiniz. Tekrardan biçimlendiriniz. Genişletmek için tıkla... Galiba NTFS olarak biçimlendirdim ama şu an tekrar FAT32'ye biçimlendiremiyorum.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 28 Ocak 2021 #5 Rufus ile FreeDOS yazdırın. Artı 0 Eksi
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Ocak 2021 #6 Airlemur89765 dedi: Galiba NTFS olarak biçimlendirdim ama şu an tekrar FAT32'ye biçimlendiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yapman gerekiyor. İçinde bölüm olmadan biçimlendirme yapamazsın. Davas dedi: Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Airlemur89765 dedi: Galiba NTFS olarak biçimlendirdim ama şu an tekrar FAT32'ye biçimlendiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yapman gerekiyor. İçinde bölüm olmadan biçimlendirme yapamazsın. Davas dedi: Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla...
KS KS Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #7 Davas dedi: Dediğim gibi yapman gerekiyor. İçinde bölüm olmadan biçimlendirme yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Disk yöneticisine nasıl giriyoruz? Artı 0 Eksi
Davas dedi: Dediğim gibi yapman gerekiyor. İçinde bölüm olmadan biçimlendirme yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Disk yöneticisine nasıl giriyoruz?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 28 Ocak 2021 #8 Airlemur89765 dedi: Disk yöneticisine nasıl giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Başlata sağ tıklayın, göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Airlemur89765 dedi: Disk yöneticisine nasıl giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Başlata sağ tıklayın, göreceksiniz.
KS KS Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #9 Davas dedi: Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oldu. Artı 0 Eksi
Davas dedi: Disk yöneticisine girip, USB'ye sağ tıklayıp, "yeni birim oluştur" diyerek harf ataması yapınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, oldu.