3 397444 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Makaleler 10 Çözümler 10 8 Ocak 2021 #1 Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü?
Çözüm G_JCaesar 8 Ocak 2021 397444 dedi: Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Edilemez. Anakart USB boot desteği olmadığı için hiçbir türlü USB'den önyükleyemezsiniz.
397444 dedi: Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Edilemez. Anakart USB boot desteği olmadığı için hiçbir türlü USB'den önyükleyemezsiniz.
ÖmerFaruk_56 Kilopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 624 8 Ocak 2021 #2 Kusuruma bakmayın meraktan soruyorum. Bilgisayar kaç yıllık ? Artı 0 Eksi
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 397444 dedi: Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Edilemez. Anakart USB boot desteği olmadığı için hiçbir türlü USB'den önyükleyemezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
397444 dedi: Merhaba, Eski bir bilgisayara sahibim. BIOS boot menüsünde USB seçeneği dahi yok. Sadece HDD, CD ve Floppy Disk seçenekleri var. Bu bilgisayarı USB üzerinden Boot edip bir Linux dağıtımı yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Edilemez. Anakart USB boot desteği olmadığı için hiçbir türlü USB'den önyükleyemezsiniz.
avis1 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer istanbul 9 Ocak 2021 #4 NT6 HDD Yükleyici var ama linux destegi varmıydı hatırlamıyorum.Hdd bölümünden yükleme yapılıyordu. Artı 0 Eksi