Kpenn Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #1 USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir?
USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir?
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #2 Kpenn dedi: USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Resmini gönderseniz daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Kpenn dedi: USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... Resmini gönderseniz daha iyi olur.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #3 erenkrgloglu dedi: Resmini gönderseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. Kpenn dedi: USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız. Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: Resmini gönderseniz daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. Kpenn dedi: USB device diye bir hata alıyorum ve 15 saniye sonra PC otomatik kapanıyor. YouTube'deki her şeyi yaptım BIOS yükledim ama olmadı. Çözüm nedir? Genişletmek için tıkla... USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız.
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #4 Assecreed dedi: USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız. Genişletmek için tıkla... Over current aşırı akım demektir. Kasanızda elektrik kaçağı mevcut. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız. Genişletmek için tıkla... Over current aşırı akım demektir. Kasanızda elektrik kaçağı mevcut.
KS KS Kpenn Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #5 Assecreed dedi: USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız. Genişletmek için tıkla... Abi yaptım bios felan sıfırladım babam anakarttan diyor fakat heryere baktım anakartla alakası yok 2 gündür gece gündüz uğraştım olmuyor erenkrgloglu dedi: Over current aşırı akım demektir. Kasanızda elektrik kaçağı mevcut. Genişletmek için tıkla... Fsp700w psu var yeni aldım ondan kaynaklanıyo olabilirmi Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: USB device over current status has been detected hatasını alıyor sanırım. USB girişlerine takılı olan tüm cihazları çıkarınız fare klavye gibi. Tekrar verirse kasanın içini açıp USB bağlantılarını çıkarınız. Genişletmek için tıkla... Abi yaptım bios felan sıfırladım babam anakarttan diyor fakat heryere baktım anakartla alakası yok 2 gündür gece gündüz uğraştım olmuyor erenkrgloglu dedi: Over current aşırı akım demektir. Kasanızda elektrik kaçağı mevcut. Genişletmek için tıkla... Fsp700w psu var yeni aldım ondan kaynaklanıyo olabilirmi
erenkrgloglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 2.487 Çözümler 16 18 Ekim 2020 #6 Kpenn dedi: Abi yaptım bios felan sıfırladım babam anakarttan diyor fakat heryere baktım anakartla alakası yok 2 gündür gece gündüz uğraştım olmuyor Fsp700w psu var yeni aldım ondan kaynaklanıyo olabilirmi Genişletmek için tıkla... CLR_CMOS jumper ile BIOS'u sıfırla, olmadı anakartı servise gönder. Artı 0 Eksi
Kpenn dedi: Abi yaptım bios felan sıfırladım babam anakarttan diyor fakat heryere baktım anakartla alakası yok 2 gündür gece gündüz uğraştım olmuyor Fsp700w psu var yeni aldım ondan kaynaklanıyo olabilirmi Genişletmek için tıkla... CLR_CMOS jumper ile BIOS'u sıfırla, olmadı anakartı servise gönder.
KS KS Kpenn Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #7 erenkrgloglu dedi: CLR_CMOS jumper ile BIOS'u sıfırla, olmadı anakartı servise gönder. Genişletmek için tıkla... Anakartım kendi eski anakartım önceden hiç birişeyi yoktu Artı 0 Eksi
erenkrgloglu dedi: CLR_CMOS jumper ile BIOS'u sıfırla, olmadı anakartı servise gönder. Genişletmek için tıkla... Anakartım kendi eski anakartım önceden hiç birişeyi yoktu
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #8 Elektrik kaçağı ile alakası yok. USB portları ile ilgili bir sorun azcık araştırın. Artı 0 Eksi
KS KS Kpenn Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #9 Assecreed dedi: Elektrik kaçağı ile alakası yok. USB portları ile ilgili bir sorun azcık araştırın. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun tekrar dönüş yapacağım Assecreed dedi: Elektrik kaçağı ile alakası yok. USB portları ile ilgili bir sorun azcık araştırın. Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım olmyor son çare anakart değiştirmek Son düzenleme: 18 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Elektrik kaçağı ile alakası yok. USB portları ile ilgili bir sorun azcık araştırın. Genişletmek için tıkla... Peki sağolun tekrar dönüş yapacağım Assecreed dedi: Elektrik kaçağı ile alakası yok. USB portları ile ilgili bir sorun azcık araştırın. Genişletmek için tıkla... Herşeyi yaptım olmyor son çare anakart değiştirmek