cikolotapat Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #1 RAM 12 Ekran kartı Rx 580 Anakart B450 m-a İşlemci Ryzen 5 1600 Bu sorunu kaç kere yaşadım yeni anakarta geçtim yine yaşadım. Nasıl cözebiliriz bu sorunu? Çok denedim USB yerlerini denedim hepsini çıkarttım hrlsini taktım bir fark yok. Başka yöntemi var mı? B450 anakart.
Bu sorunu kaç kere yaşadım yeni anakarta geçtim yine yaşadım. Nasıl cözebiliriz bu sorunu? Çok denedim USB yerlerini denedim hepsini çıkarttım hrlsini taktım bir fark yok. Başka yöntemi var mı? B450 anakart.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 11 Ekim 2023 #2 Anakarta taktığınız ön USB portlatının kablosunu çıkarıp deneyin. 3.0, 2.0 ikisinide çıkarın. Artı 0 Eksi
KS KS cikolotapat Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #3 Marix dedi: Anakarta taktığınız ön USB portlatının kablosunu çıkarıp deneyin. 3.0, 2.0 ikisini de çıkarın. Genişletmek için tıkla... Nere oluyor ki orası. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakarta taktığınız ön USB portlatının kablosunu çıkarıp deneyin. 3.0, 2.0 ikisini de çıkarın. Genişletmek için tıkla... Nere oluyor ki orası.
Muhep Kilopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 53 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 11 Ekim 2023 #4 Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz.
KS KS cikolotapat Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #5 Muhep dedi: Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlara baktım ama olmadı. Muhep dedi: Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 2 jumper demiş jumper nedir orayı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Muhep dedi: Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onlara baktım ama olmadı. Muhep dedi: Çözüldü: USB Device Over Current Status Detected sorunu Bılgısayarı actıgımda hıcbır ıslem yapmıyorum ve siyah ekrandan 15 sanıye sonra kısa kendi kendine kapanıyor, sorunum acaba neden kaynaklanıyor? www.technopat.net Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 2 jumper demiş jumper nedir orayı bilmiyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 11 Ekim 2023 #6 Anakartın alt tarafında, biri mavi uçlu altında USB 3.0 yazar, diğeri daha küçük siyah, USB yazar. Artı 0 Eksi
KS KS cikolotapat Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #7 Marix dedi: Anakartın alt tarafında, biri mavi uçlu altında USB 3.0 yazar, diğeri daha küçük siyah, USB yazar. Genişletmek için tıkla... Bunumu diyorsunuz. Marix dedi: Anakartın alt tarafında, biri mavi uçlu altında USB 3.0 yazar, diğeri daha küçük siyah, USB yazar. Genişletmek için tıkla... Bunumu diyorsunuz Dosya Ekleri IMG_20231011_215624.jpg 110,4 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakartın alt tarafında, biri mavi uçlu altında USB 3.0 yazar, diğeri daha küçük siyah, USB yazar. Genişletmek için tıkla... Bunumu diyorsunuz. Marix dedi: Anakartın alt tarafında, biri mavi uçlu altında USB 3.0 yazar, diğeri daha küçük siyah, USB yazar. Genişletmek için tıkla... Bunumu diyorsunuz
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 11 Ekim 2023 #8 Evet biri bu, diğeri USB 3.0 olması lazım, mavi uçlu daha büyük. Artı 0 Eksi
KS KS cikolotapat Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2023 #9 Marix dedi: Evet biri bu, diğeri USB 3.0 olması lazım, mavi uçlu daha büyük. Genişletmek için tıkla... Ben görmedim onu. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Evet biri bu, diğeri USB 3.0 olması lazım, mavi uçlu daha büyük. Genişletmek için tıkla... Ben görmedim onu.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 11 Ekim 2023 #10 Ben görselde görüyorum, siz bunu çıkarıp deneyin yine hata verirse bunu takıp diğerini çıkarırız. Artı 0 Eksi