İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 9 Ağustos 2018 #1 USB'yi bilgisayara takıyorum fakat bilgisayarımda ve disk yöneticisinde gözükmüyor. Görev çubuğunun sağ alt köşesinde USB ikonu gözüküyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Hata görseli Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2018
USB'yi bilgisayara takıyorum fakat bilgisayarımda ve disk yöneticisinde gözükmüyor. Görev çubuğunun sağ alt köşesinde USB ikonu gözüküyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Hata görseli
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Ağustos 2018 #2 Başka bilgisayarda çalışıyor mu?
İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 10 Ağustos 2018 #3 AkilGuNdoGaN dedi: Başka bilgisayarda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum denemedim
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Ağustos 2018 #4 Belleği takın ve BIOS üzerinde gözüküp gözükmediğine bakın. Görünmüyorsa bozuk olabilir.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.153 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Ağustos 2018 #5 Şayet BIOS ekranında görünüyorsa Minitool Partition Wizard programı ile silip tekrar oluşturmayı deneyebilirsiniz.
Şayet BIOS ekranında görünüyorsa Minitool Partition Wizard programı ile silip tekrar oluşturmayı deneyebilirsiniz.
İsmailSayan Hectopat Katılım 22 Mayıs 2018 Mesajlar 58 10 Ağustos 2018 #6 Engin. dedi: Şayet BIOS ekranında görünüyorsa Minitool Partition Wizard programı ile silip tekrar oluşturmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim AkilGuNdoGaN dedi: Belleği takın ve BIOS üzerinde gözüküp gözükmediğine bakın. Görünmüyorsa bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekürler
Engin. dedi: Şayet BIOS ekranında görünüyorsa Minitool Partition Wizard programı ile silip tekrar oluşturmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim AkilGuNdoGaN dedi: Belleği takın ve BIOS üzerinde gözüküp gözükmediğine bakın. Görünmüyorsa bozuk olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekürler