USB disk "içine bir disk yerleştirin" hatası

891082

Yoctopat
Öncelikle merhaba SanDisk 16 GB'lık bir USB'im var içinde dosyalarım var fakat bilgisayar flashımı açmıyor. Ayrıca eski bir model TV de flashı açıyor ve dosyalar sorunsuz bir şekilde açılıyor USB 2.0 mı diye düşündüm fakat o işte olmadı farklı bilgisayarlarda açmıyor ve deyeni televizyonlarda açmıyor bu sorunun çözümü var mıdır?

Öncelikle merhaba SanDisk 16 GB'lık bir USB'im var içinde dosyalarım var fakat bilgisayar flashımı açmıyor. Ayrıca eski bir model TV de flashı açıyor ve dosyalar sorunsuz bir şekilde açılıyor USB 2.0 mı diye düşündüm fakat o işte olmadı farklı bilgisayarlarda açmıyor ve deyeni televizyonlarda açmıyor bu sorunun çözümü var mıdır?

Hocam bütün boş yerlere takmayı denediniz mi?

Eski bir TV de açıp değişik PC lerde ve yeni televizyonlarda açmaması ilginç..
Tavsiye edebileceğim şey..
Bellek içindeki dosyalarınızı PC ye kopyalayın.
Disk yönetimini girin ve USB belleği önce 'birim sil'' ile silerek ayrılmamış haline getirin.
Sonra yine disk yönetiminden FAT32 veya exFat olarak biçimlendirin.

Pc ye aktardığınız dosyaları USB belleğe geri atarak kontrol edebilirsiniz.

Eski bir TV de açıp değişik PC lerde ve yeni televizyonlarda açmaması ilginç..
Tavsiye edebileceğim şey..
Bellek içindeki dosyalarınızı PC ye kopyalayın.
Disk yönetimini girin ve USB belleği önce 'birim sil'' ile silerek ayrılmamış haline getirin.
Sonra yine disk yönetiminden FAT32 veya exFat olarak biçimlendirin.

Pc ye aktardığınız dosyaları USB belleğe geri atarak kontrol edebilirsiniz.
Hocam gözükse yapacağım ama gözükmüyor diski taktığımda disk yönetimi açmıyor

Hocam gözükse yapacağım ama gözükmüyor diski taktığımda disk yönetimi açmıyor
Pardon Hocam,
Bazan saçmalıyoruz, kusura bakmayın.
Disk yöneticisinden ekran görüntüsü de mi atamıyorsunuz?

Her türlü disk ve partition işleri için en ideal ve tavsiye edilen Minitool ile deneyebilirsiniz.
Kurulum esnasında adım adım ilerleyin Adımlardan birinde trial vs Free seçeneği olmalı. Free ile ilerleyin.

Pardon hocam,
Bazen saçmalıyorsuz, kusura bakmayın.
Disk yöneticisinden ekran görüntüsü de mi atamıyorsunuz?

Her türlü disk ve Partition işleri için en idel ve tavsiye edilen minitool ile deneyebilirsiniz.
Kurulum esnasında adım adım ilerleyin adımlardan birinde trial vs free seçeneği olmalı. Free ile ilerleyin.

Dolobu şimdi hatırladım benim 1 TB hardiskin içindeki en önemli dosyayı kurtarmaya yardım eden arkadaş hocam çok iyi dinleyin elbet mutlu sona ulaşırsınız bu arkadaş sana çok yardımcı olacaktır.

Dolobu şimdi hatırladım benim 1 TB hardiskin içindeki en önemli dosyayı kurtarmaya yardım eden arkadaş hocam çok iyi dinleyin elbet mutlu sona ulaşırsınız bu arkadaş sana çok yardımcı olacaktır.

Bu sefer de Disk'i çok zor görüyor geliyor gidiyor neden kaynaklı acaba :D

Ne mutlu bize ki yardımcı olabilmişiz.
Technopat emojileri çoğaltmalı, mesajınıza hangisini atsam bilemedim. :)

Bu sefer de Disk'i çok zor görüyor geliyor gidiyor neden kaynaklı acaba
HDD,
Zor görüyorsa akılma gelen iki ihtimal var...
  • Harici disk olarak ARA KABLO ile kullanıyorsanız USB port bağlantılarında temassızlık mümkün. Çokça olur.
  • Kasaya takılı ise başka SATA portu ve güç var ise onlarla deneyin.
  • HDD okuma kafası sorun yaratıyor olabilir ki bunun çözümü yok. Disk ömrü sona yaklaşmış olabilir. İçine önemli verileri atmayın..@BlueAim

Son düzenleme:
Ne mutlu bize ki yardımcı olabilmişiz.
Technopat emojileri çoğaltmalı, mesajınıza hangisini atsam bilemedim. :)

HDD,
Zor görüyorsa akılma gelen iki ihtimal var...
  • Harici disk olarak ara kablo ile kullanıyorsanız USB port bağlantılarında temassızlık mümkün. Çokça olur.
  • Kasaya takılı ise başka SATA portu ve güç var ise onlarla deneyin.
  • HDD okuma kafası sorun yaratıyor olabilir ki bunun çözümü yok. Disk ömrü sona yaklaşmış olabilir. İçine önemli verileri atmayın.@BlueAim

Zor açılıyor zaten atmam imkansız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı