USB "disk yazma korumalı" hatası

weaxny

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 4060ti 8gb, Intel Core i5 13400f, 16gb RAM, H610M DDR4 Anakart
58 GB'lik flash belleğimi taktım ve bir şey yüklemeye çalıştığımda disk yazma korumalı hatası aldım. Biraz araştırdım ve CMD'ye komutlar falan yazdım interneteki bilgiler ile. Şu an ise hepten bozuldu ve böyle bir hata veriyor.
Screenshot_176.png

Screenshot_177.png

Herhangi bir fiziksel kilit yok, ancak biçimlendirilmiyor da. Disk yazma korumalı hatası veriyor.

58 GB'lik flash belleğimi taktım ve bir şey yüklemeye çalıştığımda disk yazma korumalı hatası aldım. Biraz araştırdım ve CMD'ye komutlar falan yazdım interneteki bilgiler ile. Şu an ise hepten bozuldu ve böyle bir hata veriyor.
Eki Görüntüle 731758
Eki Görüntüle 731764

Herhangi bir fiziksel kilit yok, ancak biçimlendirilmiyor da. Disk yazma korumalı hatası veriyor.
USB diski biçimlendirme şansınız varsa bence en iyisi biçimlendirin.

CMD'yi çalıştırın, "diskpart" yazın, açılan pencereye "listdisk" yazın. Listelenen disklerden USB belleğinizi bulun ve karşısındaki numarayı alın, (örn: "1") daha sonra seçtiğimiz diskin numarası ile "select disk 1" komutunu girin. "clean" komutunu girin. Disk yönetimi'ni kullanarak tekrardan bölümlendirin.

Eki Görüntüle 731758
Eki Görüntüle 731764

Hocam ben bunun için tam tamına 9 saat uğraştım çözüm bulamadım hatta biçimlendirilmiyordu o derece CMD'den komutlar paragon partion Manager ile denemeler hiçbiri olmadı en sonunda Rufus ile biçimlendirdim heleki sizinki okunamaz olmuş.
Özet:Rufus ile biçimlendirin.

Hocam ben bunun için tam tamına 9 saat uğraştım çözüm bulamadım hatta biçimlendirilmiyordu o derece CMD'den komutlar paragon partion Manager ile denemeler hiçbiri olmadı en sonunda Rufus ile biçimlendirdim heleki sizinki okunamaz olmuş.
Özet: Rufus ile biçimlendirin.

Burada ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_179.png
    Screenshot_179.png
    10,1 KB · Görüntüleme: 113
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı