USB dönüştürücü önerisi

Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
1 SD kart to USB dönüştürücüsü almayı düşünüyorum. Aldığım hafıza kartlarını USB gibi kullanmak istiyorum. Belki içine Windows bile kurabilirim. (böyle bir şey olup olabildiğini bilmiyorum. Aydınlatırsanız güzel olur.)
Kısaca flash bellek almak yerine sadece hafıza kartı almayı düşünüyorum.

2 neredeyse her USB cihazı takabileceğim bir dönüştürücü seti gibi bir şey. Hem yeni telefonların ucunu takabilmek hem eski USB uçlarını hem SD kart hem USB. Aklımıza gelen her portun olduğu dönüştürücü.

Bunlar dışında işime yarayabilecek dönüştürücüler tavsiye etmeniz güzel olabilir.

Bir tane bile Apple cihazım yok. Ama kendi şarj aletimin onlarınkilere uymasını sağlayan bir dönüştürücü güzel olur. Eğer voltaj akım sorunu yoksa.

Not 2: Sahip olduğum ufak tefek teknolojik şeyler. Powerbank, projeksiyon, her porta sahip hoparlör, VINN hem eski USB model hem kredi kartı genişliğinde olandan. Bir sürü ölmüş USB kablo. Telefon için VR gözlüğü, şerit LED, USB bellek, hafıza kartları, bir sürü telefon şarj aleti başı, Arduino ile alakalı çoğu şey.

Not 3: Yıllar önce bir SD kart to USB almıştım ama düzgün çalışmadığı için bir daha almamıştım.
Bu sefer cidden kaliteli bir şey istiyorum. Özellikle daha ince olmasını istiyorum. Çünkü kalın olursa yanına başka bir şey takılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla böyle bir şey uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…