Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba, aile fotoğraflarını tuttuğum bir USB belleğim var ve geçenlerde fotoğrafları açmam gerekti. Dosyayı açmaya çalıştığımda "sıkıştırılmış klasör hatası" diye bir hata aldım ve dosyalara erişemiyorum.
Merhaba, aile fotoğraflarını tuttuğum bir USB belleğim var ve geçenlerde fotoğrafları açmam gerekti. Dosyayı açmaya çalıştığımda "sıkıştırılmış klasör hatası" diye bir hata aldım ve dosyalara erişemiyorum.
EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f D: Bu kodu yazar mısın? Eğer USB bozuksa orada gösterir. En sondaki D sürücü adı.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f D: Bu kodu yazar mısın? Eğer USB bozuksa orada gösterir. En sondaki D sürücü adı.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 EXrowi dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f D: Bu kodu yazar mısın? Eğer USB bozuksa orada gösterir. En sondaki D sürücü adı. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var mı?
EXrowi dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f D: Bu kodu yazar mısın? Eğer USB bozuksa orada gösterir. En sondaki D sürücü adı. Genişletmek için tıkla... Bir sorun var mı?
EXrowi Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Bir sorun yok gözüküyor. Dosya Gezgini'nden açmayı dener misin bir de.
Berat Cem Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #5 EXrowi dedi: Bir sorun yok gözüküyor. Dosya Gezgini'nden açmayı dener misin bir de. Genişletmek için tıkla... Sonuç alamadım :/
EXrowi dedi: Bir sorun yok gözüküyor. Dosya Gezgini'nden açmayı dener misin bir de. Genişletmek için tıkla... Sonuç alamadım :/