USB Fan önerisi

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum, ben 30'a almışım bu bile zamlanmış ya inanılmaz.
Fazla sesi ve gücü yok, tıkırdayabiliyor içinden çıkan plastik ayaklar bir nebze çözüyor
https://www.hepsiburada.com/everest-efn-482-masaustu-metal-siyah-usb-fan-vantilator-p-HBV00000OXLTD bu ürünü kullanıyorum gerçekten iyi soğutuyor yalnız biraz yağlamak gerekiyor ilk geldinde motoru
Nasıl yağladın hocam arkadaki vidalarla beraber mi söktün?

Yaklaşık iki aydır kullanıyorum, ben 30'a almışım bu bile zamlanmış ya inanılmaz.
Fazla sesi ve gücü yok, tıkırdayabiliyor içinden çıkan plastik ayaklar bir nebze çözüyor.

Nasıl yağladın hocam arkadaki vidalarla beraber mi söktün?

Hocam 3 vida ızagarası 1 de pervadene var UC kımını yağladım daha iyi dönüyor bir de sesi azaldı.

Hocam 3 vida ızagarası 1 de pervadene var UC kımını yağladım daha iyi dönüyor bir de sesi azaldı.
Bende bugün alıp gece denedim sesi baya fazla çıkıyordu. Normal makine yağıyla ve tıraş makinesi yağıyla ayrı ayrı denedim. Seste ufacık bir azalma yok. Motorun kendi sesi rahatsız etmiyor. Asıl ses yapraklardan sanırım. Alüminyum folyo gibi biraz daha sert malzemesi var. Onu takınca ses çok çıkmaya başlıyor.

Bende bugün alıp gece denedim sesi bayağı fazla çıkıyordu. Normal makine yağıyla ve tıraş makinesi yağıyla ayrı ayrı denedim. Seste ufacık bir azalma yok. Motorun kendi sesi rahatsız etmiyor. Asıl ses yapraklardan sanırım. Alüminyum folyo gibi biraz daha sert malzemesi var. Onu takınca ses çok çıkmaya başlıyor.

Rahatsız etmiyor benimki de fakat mutlaka ayaklardaki 3 tane susturucuyu tak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı