Hepsiburada'dan 40-50 liraya aşırı soğutma özelliği aramadan ve bilgisayara takılan bir fan almak istiyorum. Ben bunu buldum:
Sizler ne önerirsiniz?
Sizler ne önerirsiniz?
Benim attığım ürünü kullanan veya başka bir ürünü kullanıp ta aşırı memnun olan birisi varsa fikir sahibi olmak isterim.Başkasının atacağı ürünün de pek bir farkı olmaz diye düşünüyorum.
Nasıl yağladın hocam arkadaki vidalarla beraber mi söktün?https://www.hepsiburada.com/everest-efn-482-masaustu-metal-siyah-usb-fan-vantilator-p-HBV00000OXLTD bu ürünü kullanıyorum gerçekten iyi soğutuyor yalnız biraz yağlamak gerekiyor ilk geldinde motoru
Yaklaşık iki aydır kullanıyorum, ben 30'a almışım bu bile zamlanmış ya inanılmaz.
Fazla sesi ve gücü yok, tıkırdayabiliyor içinden çıkan plastik ayaklar bir nebze çözüyor.
Nasıl yağladın hocam arkadaki vidalarla beraber mi söktün?
Ha sen kasa fanı yağlar gibi yağlamışsın mantıklı.Hocam 3 vida ızagarası 1 de pervadene var UC kımını yağladım daha iyi dönüyor bir de sesi azaldı.
Bende bugün alıp gece denedim sesi baya fazla çıkıyordu. Normal makine yağıyla ve tıraş makinesi yağıyla ayrı ayrı denedim. Seste ufacık bir azalma yok. Motorun kendi sesi rahatsız etmiyor. Asıl ses yapraklardan sanırım. Alüminyum folyo gibi biraz daha sert malzemesi var. Onu takınca ses çok çıkmaya başlıyor.Hocam 3 vida ızagarası 1 de pervadene var UC kımını yağladım daha iyi dönüyor bir de sesi azaldı.
Bende bugün alıp gece denedim sesi bayağı fazla çıkıyordu. Normal makine yağıyla ve tıraş makinesi yağıyla ayrı ayrı denedim. Seste ufacık bir azalma yok. Motorun kendi sesi rahatsız etmiyor. Asıl ses yapraklardan sanırım. Alüminyum folyo gibi biraz daha sert malzemesi var. Onu takınca ses çok çıkmaya başlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.