A ahmet_b35 Kilopat Kek günü Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 55 Çözümler 1 12 Kasım 2018 #1 Kali Linux'u 64 GB flash belleğe kurmuştum ama verilerimi yedeklemeyi unutmuşum. Şimdi ise disk biçimlendirme hatası veriyor. Ben bu dosyalara zarar vermeden nasıl kurtarırım ? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2018
Kali Linux'u 64 GB flash belleğe kurmuştum ama verilerimi yedeklemeyi unutmuşum. Şimdi ise disk biçimlendirme hatası veriyor. Ben bu dosyalara zarar vermeden nasıl kurtarırım ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Kasım 2018 #2 USB bellekte veri varken üstüne Kali yazdıysanız o verileri bir daha kurtarabileceğiniz sanmıyorum. Yine şansınızı deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
USB bellekte veri varken üstüne Kali yazdıysanız o verileri bir daha kurtarabileceğiniz sanmıyorum. Yine şansınızı deneyebilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et