USB flash bellek bilgisaya takıldıktan sonra C diski doldu

khalannz7

Hectopat
Anlamadığım şekilde USB'yi takınca ekranda garip şeyler oldu kapatıp açmak zorunda kaldım bilgisayarı. Açınca belleği bir daha taktım ve bir türlü ekrana gelmiyor. Ve 14 GB boş yer olan C diskim birden 8 GB ya düştü.

Daha yeni almıştım ilk defa kutusunu açtım içinde kötü bir yazılım olma ihtimali var mı?

Anlamadığım şekilde USB'yi takınca ekranda garip şeyler oldu kapatıp açmak zorunda kaldım bilgisayarı. Açınca belleği bir daha taktım ve bir türlü ekrana gelmiyor. Ve 14 GB boş yer olan C diskim birden 8 GB ya düştü.
İlginç bir durum... Windows + R çekip diskmgmt.msc yazıp Enter'a basın. Ardından tam ekran yapıp bütün yazılar gözükecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız?

İlginç bir durum... Windows + R çekip diskmgmt.msc yazıp Enter'a basın. Ardından tam ekran yapıp bütün yazılar gözükecek şekilde ekran görüntüsü alıp buraya atar mısınız?
1686148716466.png

Değişik bir durum. Flash belleği biçimlendirip bilgisayardan çıkarın. Sonra kapasitesi dolan bilgisayarda Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı