USB flash bellek RAW formatında kaldı

Tam olarak şöyle yazıyor:
Kod:
Birimde bulunan dosya sistemini tanımak mümkün değil. Tüm sistem sürücülerinin yüklü olduğundan ve birimin zarar görmediğinden emin olun

O halde bir program kullanmanı öneririm. Ben RAW olmuş HDD ve USB'lerdeki verileri "EaseUS" ile kurtarıyordum, onu tavsiye ederim.

Verileri kurtardıktan sonra USB'yi biçimlendirdiğinde de RAW sorunu çözülmüş olur.

Kolay gelsin.

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz bu programı nasıl kurabilirim ücretli mi?

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum bana yardımcı olur musunuz bu programı nasıl kurabilirim ücretli mi?
Hocam cmd ile bir komut yazip kurtarıyorduk flaş bellegi komut aklımda degıl şu an. Bulursam yazarım.
(Malesef hiç bir dosyayı kurtaramamıştım).

Hocam CMD ile bir komut yazip kurtarıyorduk flash bellegi komut aklımda degıl şu an. Bulursam yazarım.
(Maalesef hiçbir dosyayı kurtaramamıştım).

O konutları yazdım olmadı. Başka bir yöntemle kurtarabilir mi?

Program ücretli. Ya satın almalısın ya da biraz araştırma ile programı korsan şekilde kullanma yöntemlerini bulup risk alıp uygulayacaksın. Ücretsiz veri kurtarma yazılımı bilmiyorum.
Öylemi çok üzüldüm napıcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…