Veri türü nedir? Desteklenmeyen olabilir.Bugün dosya atıyordum flash belleğe sonra bir hata verdi XX yolu bulunamıyor diye. Bir baktım flash diski gözükmüyor, ardından flashı çıkar tak yaptım ses geliyor ama disk yok.
Eki Görüntüle 2295736
Eki Görüntüle 2295737
Eki Görüntüle 2295742
Sürücü harfini değiştirdim sorunum yine çözülmedi.
Vallahi hatırlayamadım. Telefonda denemem mümkün değil.Veri türü nedir? Desteklenmeyen olabilir.
Bir de eğer mümkünse telefonuna bağlayıp dener misin?
Virüs bulaşmış olabilir şunu bir dener misin:Vallahi hatırlayamadım. Telefonda denemem mümkün değil.
Flash belleği sıfırlamak mümkünse yapabilirim içinde dosyam yok. Direkt dosya olarak attığım için mi acaba böyle sorun oluştu
Virüs bulaşmış olabilir şunu bir dener misin:
O zaman sağ tık yapıp biçimlendir diyebiliyor musunuz?Yok hocam, Aygıt hazır değil diye hata veriyor videodakini yaptığımda.
Benim disk normalde gözükmüyor ben Görünüm > Gizli Öğeler'i açtığım için böyle gözüküyor;
Eki Görüntüle 2295756
O zaman sağ tık yapıp biçimlendir diyebiliyor musunuz?
Bu dosyanın uzantısını .reg yapıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp dener misiniz?
Bilgisayar'ı sıfırlamaktan bahsediyorsanız, alakası yok. Her bilgisayarcı aynı cümleyi diyor.@Bayram Reis bilgisayarcı bunu sıfırlarsa düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.