Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 27 Ağustos 2024 #1 Bugün dosya atıyordum flash belleğe sonra bir hata verdi XX yolu bulunamıyor diye. Bir baktım flash diski gözükmüyor, ardından flashı çıkar tak yaptım ses geliyor ama disk yok. Sürücü harfini değiştirdim sorunum yine çözülmedi.
Bugün dosya atıyordum flash belleğe sonra bir hata verdi XX yolu bulunamıyor diye. Bir baktım flash diski gözükmüyor, ardından flashı çıkar tak yaptım ses geliyor ama disk yok. Sürücü harfini değiştirdim sorunum yine çözülmedi.
KS KS Mekzo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 406 Çözümler 5 27 Ağustos 2024 #11 Bayram Reis dedi: Bilgisayar'ı sıfırlamaktan bahsediyorsanız, alakası yok. Her bilgisayarcı aynı cümleyi diyor. Disk'i diyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayarı değil flash belleği sıfırlatıcam içinde dosyam yok zaten. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: Bilgisayar'ı sıfırlamaktan bahsediyorsanız, alakası yok. Her bilgisayarcı aynı cümleyi diyor. Disk'i diyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok bilgisayarı değil flash belleği sıfırlatıcam içinde dosyam yok zaten.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.665 Makaleler 27 Çözümler 174 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 27 Ağustos 2024 #12 Mekzo dedi: Yok bilgisayarı değil flash belleği sıfırlatıcam içinde dosyam yok zaten. Genişletmek için tıkla... Bayram Reis dedi: Disk'i diyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet düzelebilir. Artı 0 Eksi
Mekzo dedi: Yok bilgisayarı değil flash belleği sıfırlatıcam içinde dosyam yok zaten. Genişletmek için tıkla... Bayram Reis dedi: Disk'i diyorsan olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet düzelebilir.