Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Haziran 2019 #11 Kerem00 dedi: YouTube'deki AV testlerine bakın da görün Kaspersky'dan daha iyi bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Testler Youtube videolarıyla değerlendirilmez. Araştırma ve özel şirketler bu işler için. Praxi dedi: USB Flash disk yazma korumalı ve ben nasıl çözebileceğim hakkında fikrim yok Genişletmek için tıkla... Peki konu açma sebebiniz nedir? Verilen cevapları uygulamazsanız kendi düzelmesini mi bekliyorsunuz?
Kerem00 dedi: YouTube'deki AV testlerine bakın da görün Kaspersky'dan daha iyi bir koruma sağlıyor. Genişletmek için tıkla... Testler Youtube videolarıyla değerlendirilmez. Araştırma ve özel şirketler bu işler için. Praxi dedi: USB Flash disk yazma korumalı ve ben nasıl çözebileceğim hakkında fikrim yok Genişletmek için tıkla... Peki konu açma sebebiniz nedir? Verilen cevapları uygulamazsanız kendi düzelmesini mi bekliyorsunuz?
P Praxi Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 7 Yer samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Haziran 2019 #12 Murat5038 dedi: Testler Youtube videolarıyla değerlendirilmez. Araştırma ve özel şirketler bu işler için. Peki konu açma sebebiniz nedir? Verilen cevapları uygulamazsanız kendi düzelmesini mi bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bütün uygulmaları denedim reis halen çözüme ulaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2019
Murat5038 dedi: Testler Youtube videolarıyla değerlendirilmez. Araştırma ve özel şirketler bu işler için. Peki konu açma sebebiniz nedir? Verilen cevapları uygulamazsanız kendi düzelmesini mi bekliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bütün uygulmaları denedim reis halen çözüme ulaşamadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Haziran 2019 #13 Yani Gparted işlemini yaptın öyle mi? Hata aldıysanız görüntüsünü paylaşın.