USB flash yazma korumalı

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Yıllardır kullandığım bir flashım var 1 hafta önce içine Windows ISO'su kurdum ve Ubuntu kurmak istedim Rufus'u açtım hata falan verdi sonra biçimlendir bastım ve disk yazma korumalı diye bir hata veriyor, neyi denediysem çözemedim. Bilenler yazarsa sevinirim teşekkürler.

Yıllardır kullandığım bir flashım var 1 hafta önce içine Windows ISO'su kurdum ve Ubuntu kurmak istedim Rufus'u açtım hata falan verdi sonra biçimlendir bastım ve disk yazma korumalı diye bir hata veriyor, neyi denediysem çözemedim. Bilenler yazarsa sevinirim teşekkürler.

Komple sil YouTube'dan bakarak kur.

Aga garip misin diyorum ki flash ın içini silemiyorum yazma korumalı diyor sen diyorsun sil YT'den bakarak kur bizde kurmayı biliyoruz Ubuntu flash a yazdırılmadan kurulmuyor.

windows\system32>G: yazın ve enter tuşuna basın. G:\>format g: Yazın ve enter tuşuna basın. Eğer sorulursa, E'ye basın ve USB bellekten yazma korumasını kaldırmak için yeniden biçimlendirmeyi başlatın.

windows\system32>G: yazın ve enter tuşuna basın. G:\>format g: Yazın ve enter tuşuna basın. Eğer sorulursa, E'ye basın ve USB bellekten yazma korumasını kaldırmak için yeniden biçimlendirmeyi başlatın.
olmuyo kanki

Tam olarak nereye yazıyoruz.

Boşuna deneme değmiyeceğini anladım yeni flash aldım sende aynısını yap 32 GB flash aldım 100 TL'ye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı