BIOS güncellemesi yapmayı düşünüyorum. Fakat bir sıkıntı olur, elektrikler gider diye korkuyorum. BIOS'u USB Flash'a yedeklemenin bir yolu var mı? Yedekledikten sonra nasıl o BIOS'u tekrar kurarım?
Bildiğim kadarıyla bazı anakartlar bunu BIOS'un kendi içinden de yapmayı destekliyor. Ama eğer anakart modelinizi yazarsanız anakartınızda da bu özelliğin olup olmadığını söyleyebiliriz.
Bildiğim kadarıyla bazı anakartlar bunu BIOS'un kendi içinden de yapmayı destekliyor. Ama eğer anakart modelinizi yazarsanız anakartınızda da bu özelliğin olup olmadığını söyleyebiliriz.
Ben anakartın sayfasına bakarken karşılaştım:
Burada "Save to File" diyor, ki bunun da BIOS'u dosyaya yedekle olduğunu anlamam pek zor olmadı . Tahminimce uygulama güncellenmiş ve bu yeteneği de kazanmıştır.
Ben anakartın sayfasına bakarken karşılaştım: Eki Görüntüle 2012008
Burada "save to file" diyor, ki bunun da BIOS'u dosyaya yedekle olduğunu anlamam pek zor olmadı . Tahminimce uygulama güncellenmiş ve bu yeteneği de kazanmıştır.