ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 27 Ocak 2021 #1 50 TL'lik bir Gamepad'im var. İçinden disk falan çıkmadı. Driver'ı yok resmi olarak. Neyle çalıştırabilirim?
50 TL'lik bir Gamepad'im var. İçinden disk falan çıkmadı. Driver'ı yok resmi olarak. Neyle çalıştırabilirim?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Ocak 2021 #2 XBOX360 diye bir uygulama vardı sanırım onunla birlikte konsolunuzu özelleştirip kullanabiliyorsunuz. Not: Programın ismi X360C emulator.
XBOX360 diye bir uygulama vardı sanırım onunla birlikte konsolunuzu özelleştirip kullanabiliyorsunuz. Not: Programın ismi X360C emulator.
ı love you Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.243 Çözümler 4 27 Ocak 2021 #3 BitikBirİnsanEvladı dedi: XBOX360 diye bir uygulama vardı sanırım onunla birlikte konsolunuzu özelleştirip kullanabiliyorsunuz. Not: Programın ismi X360C emulator. Genişletmek için tıkla... O programı anlamadım. Çok karışık kullanımı. Onun yerine bir program var mı?
BitikBirİnsanEvladı dedi: XBOX360 diye bir uygulama vardı sanırım onunla birlikte konsolunuzu özelleştirip kullanabiliyorsunuz. Not: Programın ismi X360C emulator. Genişletmek için tıkla... O programı anlamadım. Çok karışık kullanımı. Onun yerine bir program var mı?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Ocak 2021 #4 ı love you dedi: O programı anlamadım. Çok karışık kullanımı. Onun yerine bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef benim bildiğim başka bir program yok. Zaten konsolunuzun üstündeki herhangi bir tuşa bastığınızda programda hangi tuşa bastığınızı gösteriyor
ı love you dedi: O programı anlamadım. Çok karışık kullanımı. Onun yerine bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef benim bildiğim başka bir program yok. Zaten konsolunuzun üstündeki herhangi bir tuşa bastığınızda programda hangi tuşa bastığınızı gösteriyor