R rinxy Picopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Merhaba klavyenin USB girişi yamuldu ve girişteki beyaz bir şey hasar görmüş. Tamir edilir mi?
Çözüm MrHuston 14 Eylül 2024 rinxy dedi: Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz.
rinxy dedi: Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz.
MrHuston Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #2 rinxy dedi: Merhaba klavyenin USB girişi yamuldu ve girişteki beyaz bir şey hasar görmüş. Tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Tamir edilebilir mi bilmiyorum ancak değiştirilebiliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
rinxy dedi: Merhaba klavyenin USB girişi yamuldu ve girişteki beyaz bir şey hasar görmüş. Tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Tamir edilebilir mi bilmiyorum ancak değiştirilebiliyor diye biliyorum.
KS KS R rinxy Picopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 MrHuston dedi: Tamir edilebilir mi bilmiyorum ancak değiştirilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
MrHuston dedi: Tamir edilebilir mi bilmiyorum ancak değiştirilebiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım?
MrHuston Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri I3 1005g1 INTEL UHD GRAPHICS SAMSUNG 3200Mhz 4 Gb Ram Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 rinxy dedi: Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
rinxy dedi: Nasıl değiştirebilirim ya da nereye gitmem lazım? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz.
KS KS R rinxy Picopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #5 MrHuston dedi: Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler Artı 0 Eksi
MrHuston dedi: Bilgisayarcılar tamir ediyor diye biliyorum. Bende zamanında yaşamıştım değiştirmişti. Belki kendiniz de değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamam teşekkürler
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 14 Eylül 2024 #6 rinxy dedi: Merhaba klavyenin USB girişi yamuldu ve girişteki beyaz bir şey hasar görmüş. Tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi söküp yeni USB kablosu takabilirsiniz elinizden geliyorsa gelmiyorsa elektronikciler, bilgisayarcılar yaparlar. Artı 0 Eksi
rinxy dedi: Merhaba klavyenin USB girişi yamuldu ve girişteki beyaz bir şey hasar görmüş. Tamir edilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam klavyeyi söküp yeni USB kablosu takabilirsiniz elinizden geliyorsa gelmiyorsa elektronikciler, bilgisayarcılar yaparlar.