Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #1 Hiçbir USB portundan flash bellek veya harici HDD taktığımda okumuyor. Aygıt Yöneticisi'nden ünlem olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2022
Hiçbir USB portundan flash bellek veya harici HDD taktığımda okumuyor. Aygıt Yöneticisi'nden ünlem olarak gözüküyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #2 Lynch0 dedi: Hiçbir USB portundan flash bellek veya harici HDD taktığımda okumuyor. Aygıt Yöneticisi'nden ünlem olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1341261 Genişletmek için tıkla... Sürücüsü eksiktir sürücüsünü yükleyin. Veya güncelleyin. Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Hiçbir USB portundan flash bellek veya harici HDD taktığımda okumuyor. Aygıt Yöneticisi'nden ünlem olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1341261 Genişletmek için tıkla... Sürücüsü eksiktir sürücüsünü yükleyin. Veya güncelleyin.
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #3 EMİR37 dedi: Sürücüsü eksiktir sürücüsünü yükleyin. Veya güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü eksik olabilirki hepsini kontrol ettim güncel. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Sürücüsü eksiktir sürücüsünü yükleyin. Veya güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hangi sürücü eksik olabilirki hepsini kontrol ettim güncel.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #4 Lynch0 dedi: Hangi sürücü eksik olabilirki hepsini kontrol ettim güncel. Genişletmek için tıkla... USB yığın depolama aletini kontrol ettiniz mi? Veya Driver Booster tarzı bir program mı? Kullandınız. Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Hangi sürücü eksik olabilirki hepsini kontrol ettim güncel. Genişletmek için tıkla... USB yığın depolama aletini kontrol ettiniz mi? Veya Driver Booster tarzı bir program mı? Kullandınız.
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #5 EMİR37 dedi: USB yığın depolama aletini kontrol ettiniz mi? Veya Driver Booster tarzı bir program mı? Kullandınız. Genişletmek için tıkla... Driver Booster ile güncelledim sürücüleri. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: USB yığın depolama aletini kontrol ettiniz mi? Veya Driver Booster tarzı bir program mı? Kullandınız. Genişletmek için tıkla... Driver Booster ile güncelledim sürücüleri.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 24 Mart 2022 #6 Eski bir bilgisayarsa güç yetmeyebilir. Artı 0 Eksi
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #7 Lynch0 dedi: Driver Booster ile güncelledim sürücüleri. Genişletmek için tıkla... Evet anladım. Büyğk hata etmişsin Driver Booster Windows USB sürücülerini ve ekran kartını sürücülerini bozar güncelle deyin sürücüleri olmazsa kaldır güncelle deyin keşke kullanmasaydınız. Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Driver Booster ile güncelledim sürücüleri. Genişletmek için tıkla... Evet anladım. Büyğk hata etmişsin Driver Booster Windows USB sürücülerini ve ekran kartını sürücülerini bozar güncelle deyin sürücüleri olmazsa kaldır güncelle deyin keşke kullanmasaydınız.
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #8 Windows 7 dedi: Eski bir bilgisayarsa güç yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bir flash bellek için mi? Edit: Windows 10 güncellemesinden sonra bu sorun oluştu. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Eski bir bilgisayarsa güç yetmeyebilir. Genişletmek için tıkla... Bir flash bellek için mi? Edit: Windows 10 güncellemesinden sonra bu sorun oluştu.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #9 Lynch0 dedi: Bir flash bellek için mi? Edit: Windows 10 güncellemesinden sonra bu sorun oluştu. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi bir dener misiniz? Artı 0 Eksi
Lynch0 dedi: Bir flash bellek için mi? Edit: Windows 10 güncellemesinden sonra bu sorun oluştu. Genişletmek için tıkla... Dediklerimi bir dener misiniz?
KS KS Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2022 #10 EMİR37 dedi: Dediklerimi bir dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum Artı 0 Eksi