vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #1 Windows 10'da sorunsuz çalışan USB 2 gündür çalışmıyor. USB'yi takıyorum tanımıyor. 3 girişten sadece 2'si çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2015
Windows 10'da sorunsuz çalışan USB 2 gündür çalışmıyor. USB'yi takıyorum tanımıyor. 3 girişten sadece 2'si çalışmıyor.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2015 #2 Anakart modelinizi söyler misiniz? Bir sürücü güncellemesi yapalım.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #3 JaroxJamaica dedi: Anakart modelinizi söyler misiniz? Bir sürücü güncellemesi yapalım. Genişletmek için tıkla... Anakart modeline nereden bakacağız? Lenovo kullanıyorum.
JaroxJamaica dedi: Anakart modelinizi söyler misiniz? Bir sürücü güncellemesi yapalım. Genişletmek için tıkla... Anakart modeline nereden bakacağız? Lenovo kullanıyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2015 #4 Notebook modelini söyleyiniz, yeterli.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #5 JaroxJamaica dedi: Notebook modelini söyleyiniz, yeterli. Genişletmek için tıkla... Lenovo G500 JaroxJamaica dedi: Notebook modelini söyleyiniz, yeterli. Genişletmek için tıkla... Yok mu?
JaroxJamaica dedi: Notebook modelini söyleyiniz, yeterli. Genişletmek için tıkla... Lenovo G500 JaroxJamaica dedi: Notebook modelini söyleyiniz, yeterli. Genişletmek için tıkla... Yok mu?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2015 #6 Buradan ihtiyacın olanları indir. Fakat Windows 10 için sürücü çıkartmamışlar henüz. Windows 8.1 olanı indirebilirsin. Uyum sağlıyor genel olarak. Laptops and netbooks :: Lenovo G Series laptops :: Lenovo G500 Notebook - Lenovo Support (TR)
Buradan ihtiyacın olanları indir. Fakat Windows 10 için sürücü çıkartmamışlar henüz. Windows 8.1 olanı indirebilirsin. Uyum sağlıyor genel olarak. Laptops and netbooks :: Lenovo G Series laptops :: Lenovo G500 Notebook - Lenovo Support (TR)
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2015 #7 JaroxJamaica dedi: Buradan ihtiyacın olanları indir. Fakat Windows 10 için sürücü çıkartmamışlar henüz. Windows 8.1 olanı indirebilirsin. Uyum sağlıyor genel olarak. Laptops and netbooks :: Lenovo G Series laptops :: Lenovo G500 Notebook - Lenovo Support (TR) Genişletmek için tıkla... Denemiştim buradakini.
JaroxJamaica dedi: Buradan ihtiyacın olanları indir. Fakat Windows 10 için sürücü çıkartmamışlar henüz. Windows 8.1 olanı indirebilirsin. Uyum sağlıyor genel olarak. Laptops and netbooks :: Lenovo G Series laptops :: Lenovo G500 Notebook - Lenovo Support (TR) Genişletmek için tıkla... Denemiştim buradakini.