Merhabalar; yeni güzel bir masaüstü bilgisayar aldım, daha 1 hafta oldu olacak. Sorunum ise taktığım mouse, klavye veya telefon gibi aygıtların düzgün çalışmaması. Birkaç dakikada bir rastgele bir şekilde Mouse'um takılı olduğu halde çalışmıyor, hatta bir aygıt çıkardığınızda gelen Windows sesi de geliyor. Yarım saniye gibi kısa bir süre sonra ise geri çalışıyor. Ne kadar sinir bozucu siz düşünün...
Sadece mouse da değil. Mouse kadar sık olmasa da (nedense mouse çok çok daha fazla yapıyor) nadiren taktığım klavye, mouse veya telefon takılı olmasına rağmen hepsi birlikte birkaç saniyeliğine gidiyor ve yine Windows'un o klasik sesi duyuluyor. Sonra yine çalışmaya devam ediyorlar. Kısaca taktığım aygıtlar bazen durduk yere çalışmıyor ama sonra düzeliyor. Algılamada mı bir sorun var, Mouse'ta mı sorun var, yazılımda mı sorun var, kasanın USB girişi mi, sebebini bilsem bari... Çözüm olarak çeşitli şeyler denedim ama siz yine de aklınıza gelen her şeyi lütfen paylaşın.
1 Haftadır böyle kullanıyorum ve kullanmaya devam ediyorum, alışamıyorum. Rica etsem bir yardım baksanız.