Samsung J8 cihazımda USB hata ayıklamayı, yani dolaylı yoldan geliştirici seçeneklerini açmam garantiyi devre dışı bırakır mı?
Sadece USB hata ayıklamayı aktif hale getirdim kalanını kurcalamadım. Sorun yok öyleyseHayır, garantiyi bozacak yazılımsal işlemler yapılsa bile Odin kullanarak Stock ROM yüklendiğinde garanti geri geliyor.
ROM kurarsaniz Knox sayaci bir artar. Buda garanti disi kalmaniza sebep olur.
Evet, hata bende. Stock ibaresini atlamisim. Duzelttiginiz icin tesekkur ederim.Stock ROM kurmak KNOX sayacını artırmaz, ROOT atıldıktan sonra Stock ROM kurmak garantiyi geri getirir yanlış bilgilendirme yapan sensin. Da'yı da bitişik yazmışsın.
Stock ROM kurmak KNOX sayacını artırmaz, ROOT atıldıktan sonra Stock ROM kurmak garantiyi geri getirir yanlış bilgilendirme yapan sensin. Da'yı da bitişik yazmışsın.
Teşekkürler hocam hayatımı kurtardınız.
Gelişen olaylardan bağımsız olarak tartışmanız kafa karıştırdı. Ben root falan atmadım sadece USB hata ayıklamayı devreye aldım. KNOX sayacıyla bi alakası bulunuyor mu?Sen de bizim konularımızda yardımımıza koşuyorsun, asıl sen hayat kurtacısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.