USB hata ayıklama çalışmıyor

CrWishys

Centipat
Daha fazla  
Her zaman yaptığım şekilde ROM kuruyordum. Bootloop sorunu alınca stock ROM'a dönüp hata ayıklamayı açar, başka ROM denerim diye düşünmüştüm. Ama açtıktan sonra bilgisayara bağlamama rağmen altta çıkması gereken “Bu cihaza izin verilsin mi?” gibi olan şey çıkmıyor... Acaba unuttuğum bir şey mi var bilemedim ama her şey doğru hissettiriyor, anlam veremedim. Yeni bir konu açarak çözüm bulabilirim diye düşündüm. (Bu arada TWRP ve vbmeta flaşı sonrası ilk kez SYS boot attım.)

Detay vermek gerekirse: TWRP flaşından sonra 3 tuşla kapatıp direkt Recovery'ye girdim ama ilk seferinde sisteme boot atmadı, tekrar TWRP'ye girdi. Sonra formatlayıp öyle boot attım, oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistem sildiysenız ya da yenı ROM yukledıysenız kapanır ama sideloada gırıp deneyebılırsın ADB devices dıyerrekten gozukuyorsa acıktır gozukmuyorsa Fastboot modunda deneyın aynısını Fastboot devices yazarak. Bootloop sorununa gelırsek ROM'u sıdeload ıle kurup Magisk'ı atıp ardından (fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg) parantez içerisindeki komutları yaz benım cıhazımda sorun bu sekılde cozuldu ROM attıkıtan sonra devsam edıyoresa bootlopp fastboota gec co*py paste yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…