E efesirin Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba iyi Sosyaller, laptopum için güzel ve kaliteli F/P ürünü olan bir USB çoklayıcı almak istiyorum. Çünkü laptopumda 2 tane USB port çıkışı var ve ben klavye, kulaklık ve gamepad takıp kullanan birisiyim. Şimdiden sağ olun.
Merhaba iyi Sosyaller, laptopum için güzel ve kaliteli F/P ürünü olan bir USB çoklayıcı almak istiyorum. Çünkü laptopumda 2 tane USB port çıkışı var ve ben klavye, kulaklık ve gamepad takıp kullanan birisiyim. Şimdiden sağ olun.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 8 Ekim 2024 #2 Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
E efesirin Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 6kaps9 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun peki Trendyol'dan falan alsam sorun olur mu?
6kaps9 dedi: Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun peki Trendyol'dan falan alsam sorun olur mu?