Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 20 Mart 2022 #1 En fazla 220 TL olacak şekilde ve adaptör desteği olan USB 3.0 Hub/Çoklayıcı arayışı içindeyim. Birkaç ürün buldum. Bunlar ve bunların dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub USB Çoklayıcı Ugreen Type-C ve USB 3.0 4 Portlu Hub Çoklayıcı Bix Type-C USB Ethernet 3 Portlu Çoklayıcı Hub
En fazla 220 TL olacak şekilde ve adaptör desteği olan USB 3.0 Hub/Çoklayıcı arayışı içindeyim. Birkaç ürün buldum. Bunlar ve bunların dışındaki tavsiyelerinizi bekliyorum. Ugreen 4 Portlu USB 3.0 Hub USB Çoklayıcı Ugreen Type-C ve USB 3.0 4 Portlu Hub Çoklayıcı Bix Type-C USB Ethernet 3 Portlu Çoklayıcı Hub
polat.cbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.297 Çözümler 8 Yer Bodrum 20 Mart 2022 #2 Bu tarz ürünlerde Ugreen'i tek geçerim.
bjkmert.45 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 216 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını görmedim dostum.
USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sıkıntısını görmedim dostum.
Seztan Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 205 Çözümler 1 20 Mart 2022 #4 polat.cbk dedi: Bu tarz ürünlerde Ugreen'i tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Evet forumda çok fazla önerildiği için o markaya yöneldim. bjkmert.45 dedi: USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim dostum. Genişletmek için tıkla... 2 cihazdan fazla bağlantı yaptığınızda bir problem yaşadınız mı?
polat.cbk dedi: Bu tarz ürünlerde Ugreen'i tek geçerim. Genişletmek için tıkla... Evet forumda çok fazla önerildiği için o markaya yöneldim. bjkmert.45 dedi: USB Aksesuarları Modelleri ve Fiyatları - n11 USB Aksesuarları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı USB Aksesuarları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim dostum. Genişletmek için tıkla... 2 cihazdan fazla bağlantı yaptığınızda bir problem yaşadınız mı?
bjkmert.45 Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 216 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Seztan dedi: Evet forumda çok fazla önerildiği için o markaya yöneldim. 2 cihazdan fazla bağlantı yaptığınızda bir problem yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Harddisk + 2 x Bluetooth kulaklık ve hoparlör şarjı ve Flash bellek takılı sürekli olarak hiç bir sorun yaşamadım.
Seztan dedi: Evet forumda çok fazla önerildiği için o markaya yöneldim. 2 cihazdan fazla bağlantı yaptığınızda bir problem yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Harddisk + 2 x Bluetooth kulaklık ve hoparlör şarjı ve Flash bellek takılı sürekli olarak hiç bir sorun yaşamadım.