forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 7 Ekim 2020 #1 Geçen günde sormuştum ama çok bilmediğim için anlayamadım. USB Hub bağlı olarak kulaklık ve klavye kullanacağım. Bunun için USB Hub önerir misiniz?(Mümkünse link atarak veya modelini yazarak)
Geçen günde sormuştum ama çok bilmediğim için anlayamadım. USB Hub bağlı olarak kulaklık ve klavye kullanacağım. Bunun için USB Hub önerir misiniz?(Mümkünse link atarak veya modelini yazarak)
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 7 Ekim 2020 #2 USB Hub yazınca ben de başka bir şey anladım neyse. Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı Artı 0 Eksi
USB Hub yazınca ben de başka bir şey anladım neyse. Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı
KS KS forsetii Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 169 8 Ekim 2020 #3 mstfaozder dedi: USB Hub yazınca ben de başka bir şey anladım neyse. Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam sanki adaptörlü alırsanız daha iyi olur gibi birşey söylenmişti. Artı 0 Eksi
mstfaozder dedi: USB Hub yazınca ben de başka bir şey anladım neyse. Dark Connect Master 4 Port USB 3.0 USB Hub Çoklayıcı Fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam sanki adaptörlü alırsanız daha iyi olur gibi birşey söylenmişti.