USB Hub önerisi

Ben bunu kullanıyorum öneririm hiç uymamazlık falan olmadı.

Alfais 4580 kullanıyorum, USB 3.0 hızları alıyorum, memnunum.

Merhaba Mf product 0496 kodlu ürünün microsd kart okuyan portu usb3.0 hızlarına çıkabiliyor mu ? Usb3.0 hızlarında çalışan bir kart okuyucuya ihtiyacım var ve bu ürünü sipariş vermek üzereyim fakat bu bilgiye ulaşamadım hiç bir yerde, çok fazla teknik bilgi de yok. Microsd kart ile deneme şansınız olur mu ?

MicroSD kart portunu denemiş miydiniz? USB3.0 hızında mıdır?

Fotoğraf makinem için kullanıyorum. Kopyalama esnasında hafıza kartımın azami okuma-yazma hızlarını görüyorum. Malzeme kalitesi üst düzey tavsiye ederim.

Fotoğraf makinem için kullanıyorum. Kopyalama esnasında hafıza kartımın azami okuma-yazma hızlarını görüyorum. Malzeme kalitesi üst düzey tavsiye ederim.
Cevap için teşekkürler, tabi kartınızın azami hızlarına da baglı yüksek hızlarda çıkabilmesi de, normalde kartınızın azami hizları kaç MB/s lere çıkabiliyordu ?

Cevap için teşekkürler, tabii kartınızın azami hızlarına da baglı yüksek hızlarda çıkabilmesi de, normalde kartınızın azami hizları kaç MB/slere çıkabiliyordu?

EVO Plus ile devasa dosyaları bile 130 MB/sn'ye kadar çıkabilen süper hızlı u3, sınıf 10 derecesine sahip aktarma hızları ile güvenilir ve hızlı bir şekilde aktarır. A2, V30 ve uhs-ı arayüzü sayesinde 4K videolar mükemmel şekilde kalmaya devam ederken büyük uygulamaları akıcı bir şekilde yükler ve çalıştırır.

130 mb/sn

Ürünü beğenmezsen iade edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…