USB Hub Önerisi

heratonN

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kullanıyorum:

USB 3.0 olması avantaj ve bütün portları doldursan bile hepsine güç vermeye devam edebiliyor, herhangi bir kesinti kopma durumu yaşamadım.

Ugreen kalitelidir, attığınız linkteki 2.0 olması harici üzmeyecektir.

Bunu kullanıyorum:

USB 3.0 olması avantaj ve bütün portları doldursan bile hepsine güç vermeye devam edebiliyor, herhangi bir kesinti kopma durumu yaşamadım.

Hocam USB 3.0 portu 4-5 watt arası verebiliyor peki hub takınca nasıl tüm portlara 1 port üzerinden 4-5 watt verebiliyor bilmediğimden soruyorum.

Bunu kullanıyorum:

HDD vs. ile dosya aktarımı yapmayacağım sadece aksesuar bağlayacaktim. USB 3.0 olması tabi ileriye dönük daha iyi olur. Bütçeyi denklestirebilirsem ona yoneleyim hocam.

Hocam USB 3.0 portu 4-5 watt arası verebiliyor peki hub takınca nasıl tüm portlara 1 port üzerinden 4-5 watt verebiliyor bilmediğimden soruyorum.

W değil de amper ihtiyacını karşıladığı için rahatlıkla klavye-mouse gibi çevre bileşenlere yetebiliyor. Fazla abartmadığınız sürece tüm cihazlara güç verebilir. Ugreen ürünlerinde zaten harici olarak 5V Micro USB güç girişi var, oraya bir adaptörle kablo bağlarsanız 2.5 inç disk bile çalıştırırsınız.

Hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Hala kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Yeni anakartın USB sayısı yeterli geldiği için birkaç aydır kullanmıyorum ama bayağı uzun bir süre kullandım ve hiç problem çıkartmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı